XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Näring Information för Campbells Chunky Hearty nötkött Barley Soup


Det finns inget mer tillfredsställande än en varm, rejäl tallrik soppa på en kall dag. Men är näringsvärdet så högt som smaken värde? Campbells Chunky Hearty nötkött kornsoppa priser ganska väl på närings skala.

Fett & Kolesterol

En portion av Campbells Chunky Hearty nötkött Korn soppa är en ganska hjärtvänlig maträtt, som innehåller två gram fett och mindre än ett gram mättat fett. Detta är bara fyra procent av det rekommenderade dagliga intaget. Denna soppa är också låg i kolesterol, med tre procent av det rekommenderade dagliga intaget (RDI).

Protein

Protein är nödvändigt för att bygga muskler, hud och andra kroppskomponenter. Campbell Chunky Hearty Beef Korn Soup är en bra källa till protein, som innehåller 10 gram per portion.

Natrium

Tyvärr har denna soppa nästan 900 milligram natrium, vilket är 37 procent av det rekommenderade dagliga intaget. Natrium kan orsaka högt blodtryck och hetsa andra hälsoproblem också.

Vitaminer och mineraler

I en portion innehåller denna soppa nästan en tredjedel av det rekommenderade dagliga intaget av vitamin A, samt mindre mängder av C-vitamin, järn och kalcium. Vitaminer och mineraler är nödvändiga för korrekt kroppslig funktion och god hälsa.