XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att bygga en markis på en Pennine Aztec Trailer Tält


Pennine är en Storbritannien-baserade tillverkaren av husvagnar och tältvagnar. Den aztekiska modellen är ett tält släpvagn med syntetiska tyget väggar. Trailern levereras med en markis som kräver stolpar för montering. Markisen är löstagbar och krävs inte för att använda trailern, men det ger en skuggad utomhus lock när så önskas. Markisen är inte svårt att sätta ihop när polerna är korrekt placerad. Placering polerna i fel ordning kommer att göra förtältet svårt att lyfta och montera.

Instruktioner

1 Parkera trailern på campingen och slutfört den ursprungliga monteringen genom att vika ut säng plattformar och fästa tyget till ramen.

2 Bygg Tältstaiv med de medföljande polerna. Bygg hela ramen innan du fäster något tyg.

3 Placera 4-vägs kontakten på slutet av en lång stång. Fäst en kort pol till varje återstående öppningen på 4-vägskontakt. Placera en 3-vägskopplingen på slutet av varje kort stolpe. Fäst en lång stång till nedåtriktade öppning på 3-vägs kontakter. Placera en kort stolpe i var och en av de kvarvarande öppningarna på de 3-vägskontakterna.

4 Ställ basen av tre långa stolpar på marken och skjuta tre korta stångändarna i kontakterna anslutna till släpet ramen. Markisen ramen är nu monterad och fäst vid släpvagnen.

5 Täck Tältstaiv med markisduken. Rikta in de tre tyg ben med de tre långa ram stolpar. Placera änden av varje pol i motsvarande tygficka.

6 Rikta den övre kanten på tyget locket med övre kanten av tält släpvagn. Zip de två tygla sektioner tillsammans. Dra tyget sidospår som är ansluten till släpvagnen längs varje sida av markisen och zip sidospår till tyget benen. Zip varje främre dörrpanelen på tyget ben att slutföra markis installationen.