XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hemsjukvård ökar i popularitet med pensionärer och deras familjer. Konceptet är att en utbildad professionell kommer till äldre hem för att hjälpa till att ta hand om äldre i en bekant miljö. Detta är ett alternativ för personer med kroniska sjukdomar, postoperativa patienter, funktionshindrade patienter och äldre som inte vill gå till ett ålderdomshem, biträdd levande hem, eller sjukhem. Det finns många tjänster som hemsjukvård ger.

Sjukvård

Många hemsjukvård myndigheter har certifierade sjuksköterskor och sjuksköterska assistenter på personal för att hjälpa kunder med medicinska behov. Detta kan innebära att klä och ändra efter kirurgi sår och distribution av receptbelagda läkemedel. Vissa patienter som återhämtar sig från en stroke behöver i hemmet sjukgymnastik och rehabilitering vård. Denna typ av hemsjukvård kan vara på deltid eller heltid. Andra tjänster finns tillgängliga, såsom post-födelse assistenter som hjälper en ny mamma att anpassa sig till en nyfödd.

Personlig vård

Vissa hem vårdgivare hjälpa till med personliga aktiviteter, såsom bad och påklädning. Detta kan vara särskilt användbart för någon återhämta sig från operation eller som har fysiska krämpor, men fortfarande har goda mentala faciliteter. Många äldre människors barn inte bor i närheten och inte vill att deras föräldrar att köra. Hemsjukvård tjänster omfattar även transport, som driver kunden till läkarbesök, skönhets möten och varuhus och stormarknader. Många hem vårdpersonal går på korta promenader med sina kunder för att ge dem möjlighet att njuta av frisk luft utan att oroa dig att gå vilse eller faller ner.

hushållsarbete Tjänster

Hemsjukvård organ ger även hushållsarbete tjänster, såsom "Meals på hjul" eller i hemmet matlagning. Andra tjänster kan springa ärenden och hushållsarbete såsom städning, tvätt, eller trädgårdsarbete. Snarare än hyra en rengöring person, en del människor känner sig mer bekväm att gå igenom en hemsjukvård byrå som har genomfört bakgrundskontroller och referenskontroller av de anställda.

Kamratskap

När en äldre person har förlorat en make och inte har familj i närheten, måste han eller hon fortfarande interaktion med människor. Vissa hyra hemsjukvård organ för sällskap har ensam. I hemmet vårdgivare är vanligtvis medkännande och empatisk. Många kunder tycker om att ha någon runt för att prata med och tillbringa tid med.