XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det finns många olika typer av akne mediciner som finns tillgängliga på marknaden idag. Många av dessa produkter har varit kända för att vara hårda på huden samtidigt som man försöker att befria någon av deras akne. Hemgjord akne krämer är ofta mindre slipande på hud och kan förändras mycket enklare för den enskilde hudtyp.

Instruktioner

1 I skålen tillsätt bakpulver och vatten tillsammans och blanda dem väl. Om blandningen är mycket rinnande, tillsätt en tesked eller två mer bakpulver och om blandningen är för tjock, tillsätt en tesked eller två av mer vatten.

2 Tillsätt riven gurka till blandningen och blanda ihop väl.

3 I separat skål, mosa äppelbitarna tills de är en pasta. När äppelbitar mosas ihop, tillsätt blandningen till bakpulver, vatten och gurka blandning. Blanda väl tillsammans.

4 Tillsätt matsked honung till blandningen och blanda väl. När blandningen är helt blandas, placera skålen i kylskåpet och låt det sitta i en timme.

5 Ta blandningen från kylskåpet och gnugga blandningen på ditt ansikte. Låt det sitta i några minuter, upp till fem minuter och sedan tvätta bort det med vatten och en tvättlapp. Upprepa nästa dag.