XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Saker att göra med barnen när It & # 039; s Cold Outside i New Jersey

En stor del av New Jersey ligger inom bekvämt pendlingsavstånd till New York, medan en del av den södra delen av staten har direkt tillgång till Atlanten med många stränder. Detta tillstånd kan bli ganska kyligt under vintermånaderna, vilket gör det mindre än idealisk för vissa utomhusaktiviteter, men det finns fortfarande gott om saker att göra med dina barn både inomhus och utomhus under vintermånaderna.

museer

Besök ett av de museer i New Jersey. New Jersey barnmuseum (njcm.com) i Paramus, i nordöstra New Jersey, har ett sortiment av praktiska aktiviteter för att hålla barnen upptagna, såsom Play sjukhus, Body ut och Animal sinnen. Tänk dig att! (Imaginethatmuseum.com) i Florham Park, som är i Monmouth County, har 16.000 kvadratfot unika utställningar för barnen att utforska. Det finns en konst och hantverk rum, TV Pressrum och Fish Tank. Eller så kan du stanna till vid Garden State Discovery Museum (discoverymuseum.com) i Cherry Hill för att kolla in alla de interaktiva utställningar, som små upptäckter, Dinosaurium, Down the Shore och Bubble Trouble. Äldre barn och tonåringar kan njuta av Liberty Science Center (lsc.org) i Jersey City, som ligger i nordöstra New Jersey. Utställningar inkluderar Art of Science, Pulseworks Motion Simulator och Wildlife Challenge. Det finns även en IMAX teater, där du kan fånga en film på 88-fot hög skärm.

inomhus Fun

Släpp in en av de inomhus lekplatser i hela staten, där du kan låta dina barn springa och leka att bränna bort en del av den överskottsenergi. På Giggles Play Station (birthday-parties-galore.com), som ligger i Morris County i stadsdelen Rockaway, kan dina barn flyga ner bilderna, hoppa i bollhav, gå igenom en hinderbana eller spela vissa spel. Besök Fun Junction (funtimejunction.com) i Fairfield i Essex County för vissa inomhus speltid. Du hittar laser tag, spel, rider och en inomhus klättring struktur med rutschkanor och tunnlar. I Ocean City i Cape May County, kan du besöka Jillys Arcade (jillysoc.com) med dina barn. Barnen kan spela flipper, air hockey, Skee-ball, Dance Dance Revolution och har vissa Glass på Jillys Ice Cream Factory när de är klara.

Utomhus aktiviteter

Få utomhus för att njuta av några vinteraktiviteter med dina barn. Besök Campgaw Mountain (skicampgaw.com) i Bergen County, som ligger i nordöstra delen av New Jersey, för en mängd utomhusaktiviteter. Dina barn kan gå slangar, pulka, skidor eller snowboard på orten. Lektioner och barnprogram är tillgängliga för barn 4 och uppåt. Om du är i närheten av Jersey Shore, kolla in Jersey Shore Arena (jerseyshorearena.com) i Wall Township, Monmouth County. Du kan ta dina barn skridskoåkning under en av de offentliga gånger skridskoåkning eller registrera dig för vissa lektioner. Om ditt barn är intresserad av hockey, kan du registrerar honom för en av hockey kliniker eller läger. Han kan också delta i en av de unga hockeyligorna.

Indoor Water Park

Få lite vatten kul i, även mitt i vintern, på en av de inomhus vattenparker i New Jersey. Sahara Sam Oasis (saharasams.com), som ligger i centrala New Jersey i Västberlin, har en inomhus vatten park som har 58.000 kvadratfot verksamhet. Dina barn kan flyta nedför badringar, zip ner några av bilderna eller njuta av några av de interaktiva sprut funktioner i barnens område. I Burlington County, nära staden Mount Laurel, kan du besöka Coco Key Water Resort (mtlaurelcocokey.com) där barnen kan njuta av vattenrutschbanor, tippskopor och spraya vattenkanoner i Parrot Abborre, plaska i plaskdamm, och testa sin styrka och balans i Lily Pad äventyr.