XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Elektriska tandborstar drivs tand rengöringsmedel som är utformade för att ge en djup rengöring för att bli av med plack och matrester i munnen. Vissa elektriska tandborstar kan kosta mindre än $ 20, medan andra mer avancerade modeller köra uppemot $ 100. När man jämför elektriska tandborste varumärken, du vill titta på de funktioner från var och en att hitta det bästa värdet.

Instruktioner

1 Forskning tillverkare av elektriska tandborste varumärken. Företag som producerar orala hälsovårdsprodukter kommer också ofta att göra tandborstar. Vissa elektriska tandborste distributörer inkluderar Oral-B, Sonicare och Colgate.

2 Hitta återförsäljare som säljer elektriska tandborstar för att visa specifikationer för varje modell. Du kan köpa elektriska tandborstar från apotek samt big-box återförsäljare som Target och Wal-Mart. Om du går på nätet för att göra ditt köp, kan du jämföra flera varumärken på webbplatser som drugstore.com.

3 Visa de funktioner och pris för elektrisk tandborste varumärken. Några anmärkningsvärda funktioner inkluderar två minuter inbyggda timers varningssignaler när du borstar för hårt, variabla hastigheter och olika huvudstorlekar. Basera ditt köp val på en kombination av ingående funktioner, samt pris.

4 Jämför avgiftssystemet för elektrisk tandborste. Billigare modeller är ofta beroende engångsbatterier för att fungera, medan dyrare märken har en bas som du kan placera tandborsten på laddning.

5 Läs våra recensioner av elektrisk tandborste varumärken. Konsument översyn webbplatser sammanställa redaktör och omdömen för att ge den mest information om produkter till konsumenter. En webbplats kan du prova är ConsumerSearch.com.

Tips

  • Se till att du jämföra och forskning elektriska tandborste varumärken noggrant, eftersom du kan oftast inte returnera enheten efter användning.