XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

DIY inomhus Indragbar vadd bur


Om du har ett utrymme inomhus 50- till 100-fot lång och åtminstone 15-fot bred, har vad du behöver för en vadd bur. En inomhus bur kan användas för att lära unga spelare konsten att slå eller för gymnasiet, högskola och även professionella spelare att arbeta på sin slagteknik utan att behöva boka tid i en anläggning eller slå ut och plocka upp baseballs över ytterfälten - eller bakifrån grannens krossat fönster. Med hjälp av en infällbar vadd bur innebär att när en torped görs med vadd praktiken inne i buren, kan du driva den till en vägg, vilket frigör utrymme för andra aktiviteter.

Instruktioner

1 Hitta utrymme för inomhus vadd bur. De flesta nät för inomhus burar erbjuds i storlekarna 55 fot, 70 fot och 100 fot. Sjuttio fot är en lämplig storlek för de flesta åldrar och kunskapsnivåer. Din inomhus utrymme måste vara minst 70 fot lång, men inte längre än cirka 75 fot. Planera för en bredd av ca 15 fot.

2 Fäst tre ankarplattor på varje vägg vid de närmaste och mest avlägsna längder av inomhusanläggningen. Dina förankringsplattor skall vara 10 fot över marken. De längst till vänster och längst till höger ankarplattor bör vara 12 fot isär, med mellanankarplattan direkt i mitten, 6-fot från varandra kölden. Skruva fyra skruvar i alla sex av ankarplattor.

3 Installera ett öga bult på varje förankringsplattor. Om du har en öppen ögla, slinga det genom det förlängda hålet på ankarplattan. Kablarna ska sträckt nog att du inte kommer att behöva oroa sig för dem att falla ut.

4 Installera kablarna på tre av de öglor på ena änden av vadd bur utrymme. Du arbetar med en 70-fots vadd bur, men du använder 76-fot kablar så att du har 3 fot på varje ände av kabeln för att använda som slack. Loop kabeln genom öglor med 2 till 3 fot av kabeln löper genom öglan. Knyt kabel, knyta det åtminstone två gånger. Wrap knutarna med tejp för extra säkerhet.

5 Förläng vadd bur netto på golvet av anläggningen.

6 Bifoga en karbinhake till toppen av nätet var fyra till fem fot på den vänstra toppen av nätet, den högra övre delen av nätet, och i mitten av toppen av nätet. En karbinhake är en krok med ett spänne i vilken du kommer att omsluta en del av vadd bur nät. Använd 48 karbiner, vilket innebär att du har 16 karbiner för vänster av nätet, 16 för mitten av nätet och 16 om rätten till nätet.

7 Kör vart och ett av de tre kablarna genom de 16 karbiner som är kopplade till vänster, mitten och höger om nätet. Eftersom ditt nät är på golvet och kablarna är 12 fot ovanför golvet kommer du ännu inte har tillräckligt med kabel för att förlänga 70 fot i nätet. Du kan komprimera - eller gäng tillsammans - nätet så att längden på kabeln gör det genom de tre sista karbiner vid sidan av nätet motsatta väggen som kablarna är fästa.

8 Installera kablarna på de tre öglor i slutet av anläggningen motsatt sidan av redan anslutna kablar. Loop var och en av de tre kablarna genom deras utsedda öglor på samma sätt som du loopas dem på den motsatta änden. Dra kablarna så att de är så spänd som möjligt. De tre kablarna ska vara i nivå med golvet så att din bur inte sjunker till mitten av hängande kablar. Bind vardera av de tre kablar, knyta dem åtminstone två gånger och linda var och en av knutarna med tejp för extra säkerhet.

9 Förläng vadd bur så att den är helt öppen. Du har nu möjlighet att hålla vadd bur förlängas eller kollapsar den för att öppna upp möjligheten för andra aktiviteter.