XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Minnesota Fishing Resorts på Blackduck Lake


Blackduck Lake är en populär semester område i norra Minnesota. Med sina många vikar, poäng och sjunkna öar, är Duck Lake känd som en förstklassig plats för gös fiske. Denna 2600-acre sjön har flera fiske resorts ligger på dess stränder. Vare sig du letar efter en familjesemester eller en lugn fiskeexpedition, ta reda på vad var och en av dessa Duck Lake fiske orter har att erbjuda.

Dunrovin Resort

Dunrovin Resort är en populär semesterort för gös och jumbo abborrfiske. Ett konkret sjösättning och många fiskrengöringsstationer göra fisket bekvämt och enkelt. Dunrovin Resort Förutom fiske, erbjuder ponton uthyrning, paddla segling, kajakpaddling och volleyboll. Andra bekvämligheter runt anläggning inkluderar lägereld gropar, en badstrand och en lekplats. Tre butiker finns på plats: en presentbutik, en närbutik och bete butik. Alla 11 hytter är utrustade med HD-LCD TV-apparater, dvd-spelare och WiFi. Stugorna varierar i storlek från en mysig ett sovrum stuga till en enorm fyra sovrum "familjeåterförening" lodge. Husdjur är välkomna i alla hytter med en insättning.

Dunrovin Resort
PO Box 183
Blackduck, MN 56630
(218) 835-7759
dunrovin-resort.com

White Birch Resort

Grundades 1930, är ​​White Birch Resort öppet året runt och ligger på norra änden av Blackduck Lake. Anläggningens nio hytter är alla ombyggda och erbjuder bekvämligheter som en gasspis, diskmaskin, TV och mer. Gästerna måste ta med sig egna handdukar. Hytter varierar i storlek, med den största stuga för upp till 22 personer. Alla hytter är byggda på en bluff ovanför sjön och erbjuder spektakulära vyer. Båtuthyrning och fiskeguider finns från orten. Under vintern kan gästerna njuta av aktiviteter såsom isfiske, snöskoter, längdskidåkning och utförsåkning på närliggande Buena Vista Ski Resort. Sommar verksamhet omfattar volleyboll, simning i den uppvärmda poolen, ping pong bord och kajakpaddling.

White Birch Resort
PO Box 186

Blackduck, MN 56630
(218) 835-4552
whitebirchresort.net

Tepee-Tonka Resort

Ligger på den östra sidan av Blackduck Lake, har Tepee-Tonka Resort åtta hytter finns, varierar i storlek från ett sovrum till fyra sovrum. Hytter har dusch, sittgrupp och en TV-apparat. Resorten har en presentbutik, uppvärmd utomhuspool, lägereld gropar, och båt och ponton hyror. En restaurang och en golfbana med nio hål ligger inom gångavstånd. För dem som inte vill fiska utanför en båt, har Tepee-Tonka Resort långa bryggor för fiske nära stranden.

Tepee-Tonka Resort
PO Box 360
Blackduck, Minnesota 56630
(218) 835-4862
minnesota-resort.com