XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Finns det faror som är förknippade med tidig morgon motion?

Tidigt på morgonen motion är ett positivt sätt att börja dagen och blir det irriterande träning ur vägen första. Även om det finns många positiva aspekter med att arbeta under de tidiga morgontimmarna, det finns också flera faror du bör vara medveten om. Ibland kan det vara värt besväret att utöva senare på dagen efter din kropp har en chans att komma igång.

Ökad risk för kardiovaskulära händelser

Tidigt på morgonen motion kan vara särskilt farlig för äldre personer som lider av högt blodtryck. En naturlig ökning i blodtryck inträffar under de första två timmarna efter uppvaknande. En studie publicerad i American Heart Association "Cirkulation" Journal fann att de patienter som presenterade en högre ökning i blodtryck var löper större risk att drabbas av stroke. Om du befinner dig i denna kategori, kan det inte vara en dålig idé att vänta på din träning förrän senare under dagen.

diabetiska faror

De som bor med diabetes måste vara särskilt försiktig med tidig morgon motion. Hypoglykemi kan inträffa under träning, särskilt om du avstå från frukost innan träningen. American Diabetes Association rekommenderar att sätta en trial and error-system på plats. Ändra din aktivitetsnivå, insulindos eller pre-motion mellanmål som behövs för att säkerställa dina blodsocker vistelse i ett säkert område och du mår bra under träningen, speciellt under tidigt på morgonen när du återhämta sig från fasta över natten.

ökad trötthet

Utöva första sak på morgonen före frukost kan inte vara det bästa beslutet om du är ute efter att sätta i en intensiv träning. Dina muskler är mest effektiva när man arbetar utanför av kolhydrater, som är utarmat efter en natt av fasta. Träning på fastande mage tvingar dina muskler att arbeta bort av fettdepåer vilket får dem att vara trög. Om du hoppas på en intensiv, effektiv träning, äta en lätt kolhydrat rick mellanmål 15 till 30 minuter före träningen för att driva dina muskler.

andra problem

Yrsel, svimning och muskelkramper är också möjliga faror med tidig morgon motion. Detta kan vara på grund av lågt blodsocker, uttorkning eller en kombination av de två. Hoppa ur sängen direkt i dina löparskor hindrar korrekt tankning och återfuktande av kroppen. Ta dig tid att dricka ett glas vatten och äta ett litet mellanmål för att ladda din kropp och håller dig på fötterna under träningen.