XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Oberoende tester utförda genom Southern Utah University visade att användning av en Dyna-Flex Power Ball Gyro kan avsevärt öka greppstyrkan efter fyra veckors användning. När du först plocka upp en Power Ball kan det kännas som du behöver fyra veckor bara för att få den darn sak igång. Men om du går igenom Dyna-Flex riktningar steg för steg, bör du kunna få bollen att rotera och använda den för en effektiv hand och handled träning.

starter Cord

Steg 1

Vänd Power Ball så öppningen vänd uppåt. Snurra rotorn med tummen eller fingrarna tills det lilla hålet i mittlinjen veck vänd uppåt genom öppningen.

Steg 2

Placera änden av startlinan i detta hål och rotera rotorn med tummarna. Samtidigt jämna ut startsnöret till mittlinjen veck så det spolar tätt och prydligt i mitten av rotorn.

steg 3

Ta tag i Power Ball i handen, öppna rotor nedåt. Fatta startsnöret i den andra handen och dra den rakt ut och ned, snabbt och smidigt.

steg 4

Förvandla din handled i mjuka cirklar, synkroniserade med rörelsen av bollen. Kolla själv att vara säker på att rörelsen kommer från handleden, inte din arm.

Utan Cord

Steg 1

Håll Power Ball i handflatan med en hand. Öppningen ska vara vänd uppåt så den gula rotorn utsätts för.

Steg 2

Borsta en tumme snabbt över rotorytan. Sträva efter största möjliga hastighet, men egentligen inte trycka ner på bollen.

steg 3

Flytta handen håller Power Ball i en sida till sida rörelse tills rotorn accelererar nog att låta din vanliga spinnrörelse. Observera att denna metod kan ta lite övning för att få precis rätt.

power Dock

Steg 1

Placera Power Ball i Power Dock med öppningen nedåt och mittlinjen spåret vertikalt orienterad. Notera att Power Dock är ett valfritt tillbehör som du kan köpa separat eller levereras med en Power Ball.

Steg 2

Tryck och håll strömbrytaren på dockningsstationen tills Power Ball snurrar upp farten och lysdioderna aktiveras.

steg 3

Släpp strömbrytaren, ta tag i Power Ball i ena handen och dra den från bryggan. Omedelbart börja rotera handleden för att fortsätta bollens fart.

tips

  • För att öka hastigheten, synkronisera dina rörelser med bollens gyro och sedan långsamt och mjukt öka hastigheten, vilket gör mindre rörelser som du får snabbare.