XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Tält camping i Port Aransas, Texas

Känslan av sand mellan tårna och låt av havets vågor i öronen kan göra en idyllisk semester. Vid Port Aransas längs Texas "Gulf Coast, kan du tälta längs miles av sandstränder inne i staden eller huvud ut ur staden för att ställa upp på stränder i länet statliga och parklandskap.

Gratis och enkelt på stranden

Tälta i upp till tre dagar utan kostnad på 6,3 miles från stranden som ägs av staden Port Aransas. Du behöver ett parkeringstillstånd för att parkera bilen längs stranden, tillgängliga för en nominell avgift på stadshuset. Kom ihåg att ställa upp mellan vattenvägar och trästolpar, som stranden på andra sidan av stolparna är en genomfartsled för bilar.

Parkera det i parken

IB Magee Beach Park har 75 campingplatser med vatten och el som lämpar sig för tält och husvagnar eller tälta längs stranden utan bekvämligheter. Toaletter och mynt duschar för allmänheten finns bekvämt till stranden, och de betalar för vatten och el platser kan använda en camping badhus. Fjorton miles söder om Port Aransas, Mustang Island State Park erbjuder också primitiva strand platser eller vatten och elektrisk anslutning. Liknande anläggningar finns också på Padre Island National Seashore 30 miles söder om Port Aransas.