XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Fettförbränningen & amp; Muskelbyggande diet

När det gäller att bygga en mager, muskulös kroppsbyggnad, att hålla en positiv kvävebalans är nödvändigt för att uppnå resultat. Livsmedels sammansättning och intag frekvens är de primära faktorer som spelar in. Inte alla livsmedel är skapade lika och i allmänhet, är optimal näring avgörande för att öka fettförbränningen potential och öka muskelmassan.

Betydelse

Att äta rätt är synergistisk utbildning. Diet garanterar ton och definition snarare än bara hamna med massiva bulk.

Fett förlust resultat från en kalori underskott, medan muskelmassa kräver en kalori överskott, vilket gör en process katabol och andra anabola. En kost som är specifik för fettförbränning och muskelmassa bygger på dessa principer. Den integrerar en ideala förhållandet mellan fett, protein och kolhydrater för att säkerställa vävnad reparation och förnyelse samtidigt ta itu med kaloribehov för fettförbränning och muskelmassa.

matar

Fokus på mycket näringsrika hela livsmedel och inkluderar en källa till komplett protein med varje måltid. Ät massor av gröna fibrösa grönsaker och välj magert protein, såsom kycklingbröst, fisk och ägg. Suppleant bearbetade och raffinerade livsmedel med fullkorn och baljväxter, prova den gamla spannmåls quinoa för sin berömda proteinhalt och näringstäthet. innefattar också källor av essentiella fettsyror för att främja fettförbränningen och öka överförings syre och ämnesomsättning. Bra källor är kallvattensfisk och valnötter.

Tidsram

Måltid frekvens och timing är funktionellt viktig. konsumera företrädesvis stärkelserika kolhydrater senast 3 till 3:30, eftersom ett mindre antal kalorier från kolhydrater kommer att upplösas som entropi och kan leda till fettlagring. Ät små måltider varje två till tre timmar och omfattar en komplett protein för att hjälpa till att stabilisera blodsockernivån och undvika muskelförtvining. Avstå sent på kvällen äta och ge dig själv åtminstone en eller två timmar koktiden innan sova.

expert Insight

Enligt Tom Venuto, en steroider fria kroppsbyggare och författare till boken "bränna fett Mata Muscle", en ideala förhållandet av proteiner, kolhydrater och fett är ca 40:40:20. Detta näringsämne förhållande följer termodynamikens andra lag, som föreskriver att en större energiförlust kommer att ske när protein eller fett snarare än kolhydrater måste omvandlas till kroppens viktigaste energibränsle: socker.

Hemligheter till en framgångsrik fettförbränning och muskeluppbyggnad diet enligt Venuto inkluderar kolhydrat sömnad, kolhydrater cykling och måttlig kolhydrater konsumtion. Dessa metoder att inte ange svält-läge och minska risken för att nå en fett-förlust platå.

överväganden

Korrekt hydrering är grundläggande för att uppnå goda resultat. Varje fysiologisk process i kroppen är beroende av vatten, inklusive matsmältning och näringstransport, avgiftning, reglering av kroppstemperatur och bygga vävnader. Muskler enbart består av 70 procent vatten. Drick åtta till tio glas per dag; tumregel är att lägga till en extra glas till varje 25 lbs. över din målvikt.