XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att välja rätt tandborste är det viktigaste steget i att hålla dina tänder och tandkött friska och sjukdomsfria, vilket säkerställer att du håller dina pärlvita tänder hela din life.You bör ersätta din tandborste var 3 månader, eller tidigare om borsten visa slitage eller om du har varit sjuk. Här är hur man väljer den rätta varje gång.

Instruktioner

1 Att välja en tandborste som är bekväm är nyckeln. Om du inte gillar det, du kommer inte att borsta så länge du bör (2 minuter). Huvudet skall passa bekvämt mellan tänderna och kinden och bör vara tillräckligt liten för att rengöra sidorna av de bakre kindtänderna. Allas mun är en annan storlek; om du är osäker, välj den mindre storleken.

2 Väljer en tandborste med mjuka eller halvhårda borst. Om inte din tandläkare har särskilt anvisningar att köpa en tandborste med hårda borst, är det oklokt att göra så eftersom hårda borst i kombination med hård borstning kan skada tandköttet och emaljen på teeth.Soft borst fungerar bäst för att ta bort plack och borsta bort bakterier . De bästa borsten är avrundade för att nå mellan tänderna.

3 Fråga ditt barns tandläkare som borsten är bäst för ditt barn. Generellt sett är någon mjuk borste som är ADA-godkänd vad du ska köpa. Har ditt barn välja bland de godkända sådana. Tänk på att ett barn är sannolikt att borsta längre om han valde borst themselves.TIP: En batteridriven borste kan vara precis biljetten för att få barnet att borsta tänderna ofta och under rekommenderad tid!

4 Välj en tandborste som har en kinden renare på baksidan av penseln, som automatiskt rengör bakterier och dålig andedräkt orsakar bakterier från dina kinder som du borstar.

5 välja mellan en batteridriven eller en manuell tandborste är enbart en fråga om preferens, som vetenskapliga studier visar praktiskt taget ingen skillnad i rengöringseffekt. En batteridriven en kostar mer och du fortfarande kommer att behöva byta ut den eller dess huvud var 3 månader.

Tips

  • Använd kasse tandborstar för att rengöra små platser som runt kranar eller sprickor där golvet möter väggen. Märk den med maskeringstejp så att den inte hamnar i någons mun!
  • Byt ut din tandborste efter en förkylning eller influensa att förhindra reinfecting själv.