XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad är skillnaden mellan slowpitch & Fastpitch Softball Bats?


Fastpitch och slowpitch softball är världar isär när det gäller att slå till. Fastpitch fladdermöss är lätta och balanserad, vilket garanterar snabba reaktionstider. Slowpitch fladdermöss är tyngre med större sweet spots, vilket resulterar i större makt.

Form

Fastpitch fladdermöss är smala och strömlinjeformad, med lite variation mellan fat och hals. Slowpitch fladdermöss har en större fat, vilket ökar sweet spot och sannolikheten för att ta kontakt.

Vikt

Fastpitch fladdermöss är lätta att möjliggöra snabbare reaktionstid. Slowpitch fladdermöss är tyngre och tar mer ansträngning att svänga, men reagerar mer kraftfullt än Fastpitch fladdermöss.

Kosta

Low-end pris på båda bad typerna är ungefär densamma, men high-end Fastpitch fladdermöss kan kosta betydligt mer än slowpitch fladdermöss eftersom de använder avancerad teknik och material för att maximera vikt-prestanda förhållanden.

Längd

Det finns ingen märkbar skillnad i längd mellan Fastpitch och slowpitch fladdermöss. Fladdermöss av samma längd kommer att variera avsevärt i vikt, med Fastpitch fladdermöss är lättare. Ibland smet föredrar kortare slowpitch fladdermöss att ge mer kontroll över fat bat.

Slutsats

Fastpitch softball fladdermöss är utformade för att ge maximal swing hastighet och effektivisera kontrollen till smeten. Performance är en extra bonus men att ta kontakt är första prioritet. Slowpitch fladdermöss är utformade för att ge maximal prestanda vid kontakt. Deras tyngre fat kan vara svårare att kontrollera men samma reaktionshastigheten är inte nödvändigt i slowpitch spelet.