XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hemlagad Energidrycker


Med bara lite förberedelser, naturliga drycker bränsle kroppen med flera portioner av långsiktiga energi. Dämpar förmiddagen törst med en söt och koffeinhaltiga rusa leder bara till mer koffein och socker. Tillverkade energidrycker spik blodsockernivåer och orsaka trötthet. Kasta inte bort hela dagen med tomma kalorier och kemiska tillsatser. Ge kroppen en energikick som är frisk liksom hydrating med närings hemlagad energidrycker.

Honung

Honung är en källa till näringsrika kolhydrater. En msk. av honung ger 17 gm. av hög energi bränsle för trött muskelvävnad. Vare sig överleva en förmiddagen krasch eller återfuktande efter ett träningspass, kolhydrater återställa muskel glykogen. Tillsätt honung till en flaska vatten för att återfukta nästa träna. Honung innehåller enzymer, mineraler, vitaminer och aminosyror som är viktiga för hälsa och utveckling av muskelvävnad. Släck sen eftermiddag törst med limeade göras från saften av 12 till 15 limefrukter. Blanda och häll en kopp honung och en handfull av myntablad i 2 qt. av vatten. Denna naturliga hemgjord energidryck är laddad med vitamin C.

Grönt te

Grönt te ökar ämnesomsättningen och hjälper till att bränna fett. Polyfenoler, såsom catechin, återfinns i grönt te och ansvarig för fettförbränningen effekter, enligt University of Maryland Medical Center. Beredd varm eller kall, dricka grönt te innan en träning för att stabilisera blodsockret, öka energi och minska muskeltrötthet. Skapa en 16-oz. grönt te energi dryck genom att kombinera 2 msk. honung och 2 tsk. bipollen pulver till 16 oz. varmt eller kallt vatten. Lägg ginseng extrakt för en extra energikick. Bipollen innehåller essentiella fettsyror och aminosyror.

guarana

Guarana är en energihöjande utsäde som extraherats från den brasilianska kakaoanläggningen. Även guarana verkligen innehåller koffein, löser det långsamt under upprätthållande av en varaktig ökning av tannin, som liknar den som finns i grönt te. Grind två frön för varje kopp vatten. Krossa fröna med en kaffekvarn; koka pulvret i 10 minuter och dryck. Skapa en 16-oz. dricka genom att mala fyra frön. Guarana frön är starka, så detta te kräver endast några få frön. Koka och kyla den guarana, lägga myntablad, krossad ananas eller ananasjuice efter smak.

ephedra

Med en lång historia av medicinsk användning för sjukdomar i andningsorganen, lämnar ephedra har en stark tall lukt och en bitter smak. Ett derivat av ephedra är en over-the-counter diethjälpmedel. Används som en hög energi te lämnar ephedra tillhandahålla en säker energikick. Ephedra kan köpas på nätet eller på en hälsokostaffär. Blanda 2 msk. honung till 6 till 10 ephedra blad. Branta dessa blandade ingredienserna i en kopp hett vatten i 10 minuter. Cool och dränera bladen. Tillsätt efedrin och honung blandningen till en annan kopp kallt vatten. Dricka en 16-oz. flaska av detta innovativa energikick mitten träning.