XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En klämd nerv är ett vanligt tillstånd där muskler, leder, senor eller brosk plats övertryck på nerven, störa dess primära funktion och orsakar smärta, domningar och stickningar. Även om det finns en mängd olika kurer, som sträcker sig från kirurgiskt på läkemedel, naturliga och at-home rättsmedel är ganska effektiva vid behandling av en klämd nerv.

Naturläkemedel

Naturläkemedel har visat sig vara ganska effektiva vid behandling av ett antal sjukdomar, och nöp nerver är inget undantag. Magnesiumfosfat och kaliumfosfat är två sådana behandlingsmetoder. Konsumtionen av fiskoljekapslar kan hjälpa till att lindra inflammation som sätter press på det drabbade nerven. Hypericum, känd mer vardagligt tal som johannesört, är en traditionell naturläkemedel mot nervsmärta; dock bör dessa för närvarande tar antidepressiva eller HIV och AIDS-medicin inte ta hypericum.

Skenor och hängslen

En läkare kan rekommendera användning av en skena eller stag för att ge stöd och förstärka det drabbade området. Begränsad rörlighet kommer att förhindra försämring av klämd nerv och är kanske en av de mest effektiva - och billigaste - sätt att behandla en klämd nerv.

At-Home Remedies

En varm vatten eller en kall kylklamp kan lindra smärta och hjälpa till att förhindra inflammation. Massera området med oljor eller tar emot ett shiatsu massage har visat att lossa nypa; Men man måste vara noga med att undvika en kraftig massage, eftersom det kan förvärra nerv och orsaka mer smärta.

Förebyggande

Efter förebyggande åtgärder hemma är kanske det bästa sättet att undvika att få en klämd nerv i första hand. Genom att följa dessa enkla regler, ingen bara är dina chanser att få ett minskat, men de också fungera som ett sätt att minimera smärta i samband med en klämd nerv. Dessa inkluderar öva god hållning, plocka objekt med knäna och inte ryggen (detta är särskilt användbart för dem med ischias), motion och bibehålla en hälsosam vikt, och investera i en ergonomisk stol om du sitter under långa tidsperioder.