XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Oavsett om du återställa en äldre båt med innerväggar som är i dåligt skick eller helt enkelt vill ändra känslan av det inre av båten, matta kabinväggar erbjuder fördelarna med en vattenavvisande yta och en vägg som ser renare för en längre tidsperiod med minimal ansträngning. Du kan göra förändringen i en helg, och det kan vändas senare om du ångrar dig.

Instruktioner

1 Rulla ut mattan du kommer att använda för att mattan båten väggar och göra det möjligt att "koppla av" för en timme. Medan mattan är avkopplande, mäta väggytor som ska heltäckningsmatta. Stora eller egendomligt formade områden kan delas upp i mindre kvadrater, rektanglar och trianglar för att göra skär och installationen enklare.

2 Överför måtten till glasfiber paneler och använda pusslet att skära paneler för att passa formen och storleken på väggen där du vill mattan. När delar av paneler är täckta med matta och monteras ihop, kommer tupplur av mattan täcka sömmarna.

3 Vänd ner mattan ansiktet. Lägg panelen på baksidan av mattan och spår runt panelen, genom att använda panelen som mönstret att skära delar av mattan.

4 Användningen av det breda spackel för att tillämpa den marina mattan lim till panelen. Tryck på mattan uppbackning på limmet. Låt limmet härda.

5 Skruva mattan täckta paneler på väggen med skruvmejseln. "Fluff" mattan med handen för att hjälpa obskyra sömmar och skruvhuvuden.

Tips

  • Du kan ta bort mattor panelerna för att reparera eller ersätta skadade delar av mattan genom att helt enkelt skruva panelerna och ta bort dem från båten. Detta innebär att du inte behöver göra reparationer i trånga kvartalen.
  • Projektet innebär arbete med verktyg och lim. Lämpliga försiktighetsåtgärder bör iakttas.