XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Har du haft drömmar om att flyga? Har du längtade efter att köra iväg för att gå med i cirkusen? Den drömmen är mer möjligt än du tror. Allt du behöver göra är att bli en trapets artist.

Instruktioner

1 Leta efter trapets lektioner i telefonboken eller online. En stor resurs för allt trapets är Damnhot.com. Där hittar du länkar till trapets lektioner, klubbar, skämt, trapets förnödenheter samt vad du behöver för att bli en trapets artist.

2 Hitta en trapets klubb i ditt område. På Damnhot.com, hittar du en lista över trapets klubbar över hela världen. Listan är omfattande och icke-partisk eftersom, som Damnhot.com säger: "Trapeze klubbar, skolor och orter inte betalar för att listas alla kända anläggningar listas, gratis, för att göra detta till den mest komplett lista som möjligt. ".

3 Gå med i en trapets artist diskussionsgrupp. Flera TRAPEZEKONSTNÄR klubbar listas genom Yahoo grupper.

4 Ha kul och praktik flitigt och säkert. Även om du inte har för avsikt att bli en professionell trapets artist, kan du uppleva undret av flyg.

Tips

  • Kom ihåg att om du vill bli en trapets artist, att det är en verksamhet som innebär en relativt hög grad av risk. tränar alltid under en professionell och försök inte akrobatik hemma.