XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man tona ner låren för fotboll


Fotboll är ett spel som kräver styrka och smidighet. Fotbollsspelare måste vara stark för att stå emot de hårda slag i motsatta frontlinjen, och de måste vara snabb för att springa på högerkanten. En av de bästa sätten att få dig i "fotboll form" är att tona dina adduktorer, quadriceps femoris och hamstrings - med andra ord, dina lårmuskler.

Instruktioner

1 Hur man tona ner låren för fotboll

Håll armarna utsträckta framför dig när huk.

Börja träningen med knäböj, den bästa all-around övning för låren. Placera fötterna axelbrett isär och böj på knäna tills du är i ett läge liknande det som att sitta i en stol. Räkna till tre, och stiga. Under träningen, bör du göra tre uppsättningar av 25 knäböj.

2 Hitta en vägg och böja på knäna, ryggen mot väggen, återigen som om att sitta i en stol. Detta kallas för en "vägg ​​sit" och du kommer snabbt att känna en brännande i låren om du är rätt placerade. Om du inte är, prova att flytta fötterna några inches närmare varandra och anpassa sig till baka böja i knäna en 90-graders vinkel. För att göra träningen ännu hårdare, placera en bunt tidningar eller böcker i knät och hålla positionen. Wall sitter bör hållas under 45 sekunder till en minut. Upprepa flera gånger. 3 Hur man tona ner låren för fotboll

Running stadion trappor är ett bra sätt att ta din träning utomhus.

Tone låren och införliva konditionsträning genom att köra upp och ner för trappor. Om du inte har tillgång till trappor, använda ett steg bänk avsedd för aerobics. Kör trappor för 10-minutersintervall tre gånger under träningen. Om du inte känner pulsen stiger, lägga ankel vikter för att göra träningen svårare.

Tips

  • Många övningar att tona quadriceps kräver att böja på knäna. Om du har svaga eller skadade knän, inte prova dessa metoder.