XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man installerar en hastighet Grate på en Jet Boat


Ersätta standardintaget rosten på en jet båt av alla storlekar som beror på ersätta standard rosten med en hastighet galler av samma storlek. Hastighets galler, som ibland kallas lastgaller, är galler som helt ladda båda sidor av jet båt intag. Denna ytterligare belastning kan resultera i en ökning av den kraft som utvecklas av motorn, med en resulterande ökning av båtens totala hastigheten. Byte är enkel, och kan åstadkommas med båt på en släpvagn.

Instruktioner

1 Flytta till den bakre delen av vattenfarkosten, inuti dess skrov, och leta reda på insugningsgallret - den enda öppningen på undersidan av skrovet. Hetta upp skruvarna som håller insugningsgallret på plats, med hjälp av en värmepistol, för att bryta den fabriksgjorda tryckningen gänglåsning.

2 Avlägsna de skruvar och brickor som håller den konventionella galler på plats på botten av skrovet, med hjälp av ett uttag. Behålla bultar och brickor för installation av hastighets gate. Notera att det inte finns några muttrarna på bultarna. Lyft rosten från öppningen intag och ställ gallret åt sidan.

3 Sprid en sträng marin silikon täta runt gallret öppning, för att täta last porten till skrov vattenskotrar. Applicera ett tunt lager av gänglåsning på gängorna på bultarna som håller hastigheten gallret till skrovet.

4 Sänk hastigheten gallret till intagsöppningen. Sätt skruvarna genom brickorna som gänga skruvarna i sina hål, för att hålla gallret på plats.

5 Dra åt muttrar som anges i den information som tillhandahålls av hastighets galler tillverkare, med hjälp av en momentnyckel.

Tips

  • Hålla beståndet galler du tar bort från vattenskotern som en ersättare.
  • Notera att den ursprungliga utrustningen rosten inte har en kant, medan de flesta ny hastighets galler gör.
  • Koppla minuskabeln av båtens batteri innan du utför underhållsarbete på din jet båt att förhindra oavsiktlig start. Ta bort muttern från den negativa post, med hjälp av en 5/16-tums box-nyckel. Lyft kabeln från batteriet, flytta den utanför batterilådan och stäng locket på batterilådan. När arbetet är klart, koppla den negativa batterikabeln.