XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur får min mage i form efter C-sektionen skada

Under en C-sektion, är ett snitt genom magmuskulaturen. Efter C-sektionen, kan du bli kvar med överskott midsection vikt och svaga magmuskler. Du kan inte dra en muskel som har skurits; Men, kan du fokusera på att förlora fett över hela kroppen, inklusive din mage, för att bekämpa ansamling av fett efter en C-avsnitt. Drastiska metoder, såsom en bukplastik, också hjälpa dig att få detta problemområde under kontroll.

Steg 1

Ät en hälsosam kost. Minska kaloriintag hjälper dig att förlora midsection fett efter en C-avsnitt. Ät mat som är låg i kalorier. Till exempel, om du äter en kopp russin, förbrukar du 434 kalorier. Men väljer druvor istället, som har högt vatteninnehåll, och förbrukar endast 104 kalorier. Frukt, grönsaker, fullkorn, magra proteinkällor och mejeriprodukter är bra alternativ.

Steg 2

Genomföra minst 150 minuters måttlig intensitet aktivitet varje vecka för att förlora magen fett, rekommenderar Centers for Disease Control and Prevention. Som exempel kan nämnas walking ditt barn i rask takt i vagnen eller cykla på en jämn yta. Med måttlig aktivitet, du bryter en svett, men du kan fortfarande ha en konversation medan du tränar.

steg 3

Använd intervallträning för att öka kaloriförbränningen och förlora magen fett snabbare. Intervallträning växlar mellan måttlig och kraftig aktivitet för att bygga styrka och bränna midsection vikt. Till exempel börja gå i rask takt. Efter några minuter, öka din intensitet till en kraftig takt med att köra. Rotera mellan de båda verksamheterna i 30 minuter eller längre.

steg 4

Tone din mage med styrketräning övningar minst två gånger i veckan. Buken hold är en övning som riktar sig den nedre delen av magen. Sitt på kanten av en stol. Sakta lyfta fötterna omkring 2 till 4 inches från golvet och hålla sammandragning i fem till 10 punkter. Upprepa en minut. En annan effektiv mage toning motion är buken urholkning. Få på dina händer och knän och kontrakt din kärna muskler. Håll sammandragning i 10 sekunder, släpp och upprepa 10 gånger.

steg 5

Ta en mer drastisk metod för att bekämpa midsection efter en C-sektion, såsom en bukplastik. En bukplastik bort nedre delen av buken fett och ärr kvar efter en C-avsnitt. Tala med din läkare om riskerna och fördelarna med detta förfarande.

varningar

  • Diskutera midsection mål viktminskning med din läkare. Efter graviditet, kvinnor måste vänta åtminstone sex veckor för att starta träningen. Men kvinnor med kejsarsnitt behöver ofta vänta längre.

tips

  • Om du ammar ditt barn, diskutera högintensiv fysisk aktivitet med din läkare. Det kan påverka smaken av bröstmjölken, vilket ger en bitter eftersmak som ditt barn kanske inte gillar. Drick mycket vätska efter träningen och kontrollera med din läkare om du börjar få problem omvårdnad.