XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När det gäller att arbeta ut, är ofta det enda hindret för dem som vill komma i form lära mekaniken, eller snarare, att lära sig "hur" av ett bra träningspass. Misströsta inte. Learning motion tekniker, formen och även gym etikett kan göra din timmes motion mycket produktiv som du träna på gymmet.

Instruktioner

1 Avgöra vad dina träningsmål är. Tänk på detta innan du sätter foten i gymmet. Detta kommer att hjälpa dig att undvika att slösa tid och göra några onödiga träningsrutiner.

2 Hitta de maskiner som du kommer att använda på en regelbunden basis, notera deras placering i gymmet och lära sig deras korrekt användning. Detta kommer att hjälpa dig att undvika eventuella skador.

3 Ställ dina mål på en nås och rimlig takt för att inte bli avskräckt som du tränar. Till exempel som mål att förlora 6 pounds denna månad eller att bygga 4 pounds av muskler. Om du ställer in mål på en realistisk nivå, är det mer sannolikt att uppnå dem.

4 Motion först på konditionsmaskiner för att få hjärtfrekvensen går och att få en svett går. Detta cardio prep får musklerna värmas upp och redo för vikterna.

5 Lyft vikter inte mindre än tre till fyra gånger i veckan, alternerande mellan överkropp och underkropp träning, bland annat mage muskler på varje träningspass dag. Det finns inget minsta mängd tid att spendera på vikterna, bara så länge som varje muskel är arbetat med att trötthet.

6 Träna på minst 4 gånger i veckan för att se resultat. Detta inkluderar cardio och styrketräning.

Tips

  • Torka cardio-maskiner och vikter när du är klar med dem. Detta håller utrustningen ren och redo för nästa person.
  • Om du känner dig yr eller yr när du tränar, sluta omedelbart och meddela gym personal eller ring 911.
  • Rådgör med din läkare innan du påbörjar ett träningsprogram.