XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Inversion tabeller är utformade för att hjälpa användare att lindra tillbaka och ledvärk. Tabellen kräver att användaren knäppa sina vrister till ena änden av bordet och sedan luta bakåt tills bordet vänds upp och ned med användaren fortfarande sitter. Detta gör att trycket normalt på lederna och ryggraden för att vändas, lindra smärta och tryck. Inversion levereras också med vissa risker.

Inversion

Byte av positioner, i huvudsak hängande upp och ner, kan orsaka problem för användare. Det är viktigt att investera i en mycket stabil inversion bord för att hjälpa dig att känna dig mer bekväm. Bakåt rörelse kan vara förvirrande, och många användare kan inte rätt sig lätt efter att ha upp och ned. Det är mycket svårt att skjuta dig själv upprätt med antingen benen eller genom att använda händerna för att skjuta bort från golvet.

gemensam Stress

Medan inversion tabeller är avsedda att lindra ledvärk och stress, det ibland kan göra det värre. Människor som har kroniska problem såsom ledinflammation kan faktiskt leda till att problemet förvärras när trycket på lederna är omvänd. Återföring av tryck kan orsaka samma problem som finns när du står upprätt. Diskutera inversion behandling med din läkare och prova inversion utrustning innan du börjar en regim.

Träningsvärk

En av de bästa användningsområdena för en inversion bord är att lindra smärta i kroppen, i synnerhet ryggsmärta orsakad av muskel åtstramning. Återföring av gravitationskraft kan sträcka ut dina värkande muskler, lindra smärta. På grund av det sätt som din kropp är fäst vid inversion tabellen genom anklarna, kan det orsaka ytterligare stress och eventuella skador på dina ben och höfter på grund av den extra belastning på benen. Dina muskler kan sträcka ut för långt eller för snabbt och orsaka mer muskelvärk att utvecklas.

Instabilitet

Inversion tabeller kan vara mycket instabila beroende på vilken typ du köper. Dessa tabeller måste vara extremt balanserad och stabil så att de kan stödja din vikt när du ändrar positioner från stående till liggande upp och ned. Förskjutningen i balans kan leda till bordet för att bli instabil och tippa över åt sidan eller över med användaren fortfarande sitter. Detta kan orsaka allvarlig skada och stress på kroppen. Det är viktigt att testa inversion tabeller innan köp för stabilitet och balans.

Säkerhet

När man använder en inversion bord du litar på spännen vid anklarna för att hålla din kroppsvikt när du är upp och ner. Vissa inversion tabeller komma med bifogade stövlar som du snör åt fötterna i för ökad säkerhet och komfort. Andra inversion tabeller är utrustade med mjuka bojor som kardborreband eller låsa runt anklarna för att hålla kroppen i tabellen. Det är viktigt att kontrollera dina begränsningar före användning för att se till att de inte kommer att släppa dig medan i ett inverterat tillstånd, vilket kan orsaka skada. Leta efter en inversion bord med justerbara begränsningar som låser eller binder tätt.