XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Inomhusaktiviteter för barn i och runt Syracuse, New York

Vädret i Syracuse, New York, kan diktera när inomhusaktiviteter är bra alternativ för underhållande barnen. Vintrar med minusgrader och snö är ofta alldeles för kallt för utökade utomhusaktiviteter, medan sommarens luftfuktighet kan skicka familjer söker efter sätt att fly värmen. Detta medelstora stad erbjuder en mängd olika inomhusaktiviteter och sport catering till barn i alla åldrar.

laser Tag

När barnen har energi att bränna, ta dem någonstans mörkt att bränna bort det - som en laser tag arena. Syracuse Området erbjuder två state-of-the-art laserspel centrum som ägs av den roliga Junction (www.thefunjunction.com). En är i DeWitt - en snabb 10 minuters bilresa öster om centrum Syracuse. Den andra är i Cicero - 15 minuter med bil. Båda platserna har ultraviolett belysning för att ge barnen lagom synskärpa att sikta sina laservapen på målen varje spelare bär. Kul Junction rekommenderar laser tag för barn i åldern 7 år och äldre. Wonder Works (www.wonderworksonline.com) som lokaliseras på Destiny USA köpcentret har en laser tag labyrint. Wonder Works har ingen åldersrekommendation, men kräver att barn passar ordentligt i västen.

Museum Aktiviteter

Syracuse har flera museer där barnen får praktisk erfarenhet med ämnet materialet. På Museum of International masker och dockor (www.openhandtheater.org), teaterläger och workshops erbjuder barn i åldrarna 8 till 16 möjlighet att finslipa sina agerar och dockteater färdigheter. Vid Erie Canal Museum (www.eriecanalmuseum.org), kan barnen fördjupa sig i historien av regionens berömda vatten transportsystem. De kan lära sig hur livet såg ut mellan 1825 och 1903 för de gående "15 miles" längs Erie Canal, leder mulor som drog båtar innan det fanns en större kanal kan hantera motortrafik. Art Zone vid Everson Museum of Art (www.everson.org) har lera och keramiska stationer där barn i alla åldrar kan skapa sina egna konstverk, som sedan visas på museet. På Milton J. Rubenstein Museum of Science & Technology (www.most.org), kan barnen uppleva spänningen av att flyga en F-16 stridsflygplanet i flygsimulatorn, gå igenom en enorm replik av ett hjärta, en rundtur på stjärnorna och universum i planetariet och lära sig mer om tidiga kommunikationsmetoder såsom morsealfabetet genom att skapa sina egna budskap och amatörradio genom att spåra positionerna för satelliter.

Inomhussporter

Medlemskap krävs, men med alla de erbjudanden som finns på den judiska gemenskapen Center of Syracuse (www.jccsyr.org), kan det vara ett effektivt alternativ för att ge dina barn i förskolan genom gymnasiet med massor av inomhus kul och aktivitet oavsett din religiösa tillhörighet. I centrum finns en klättervägg, karate, fotboll och tennis lektion och ligor, en dansskola med balett, jazz och knacka undervisning, och en gymnastik skola. Den Kidz Club (kidzclubfun.com) är en 6000-kvadratfot inomhus lekplats för barn i åldrarna 8 och yngre endast - och ligger 25 minuters bilresa norr om Syracuse i Phoenix, New York. Det har torktumlare mattor, bollar, rutschkanor och leksaker och erbjuder barn födelsedagskalas och ett café med barnvänliga livsmedel såsom varm korv, nachos, pizza och kringlor.

Aktiviteter för de yngre

Tillfredsställa din lilla ett behov av att hoppa upp och ner en Live 2 Bounce (www.live2bounce.com) i Cicero - bara en 15-minuters bilresa från centrala Syracuse. Barn i åldrarna 1 till 10 kan utforska ålders- och höjd lämplig uppblåsbar apparat ligger i utsedda områden för att begränsa interaktion mellan yngre och äldre barn. Onondaga County Public Library-systemet (www.onlib.org) med flera kvarter bibliotek i större Syracuse området erbjuder flera barn och förskola berättelse tid aktivitet sessioner där barnen kan njuta tema konst och hantverk, docka finger lek och sång för att komplettera de utvalda berättelser .