XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Broomball är en is sport med ursprung i Kanada, med vissa likheter med ishockey. Även ursprungligen spelat med traditionella hushålls kvastar är konkurrenskraftig broomball nu spelas inomhus eller utomhus med tillverkade Broomball pinnar. Om du vill börja spela broomball med dina vänner, kan du antingen göra egna klubbor med hjälp av traditionella borstar, eller köpa en tillverkad broomball pinne för konkurrens.

Instruktioner

1 Gör dina egna kvastar genom att ändra hushålls kvastar som har borst inte bredare än 12 inches. Du kan frysa borsten, doppa dem i gummi eller linda in dem i silvertejp för en snabb ändring.

2 Köp konkurrens kvastar från Broomball Outfitters, som Forest Ice, D-Gel och STX. Dessa välkända varumärken kan leverera alla dina broomball utrustning behov, inklusive bollar och kuddar samt pinnar.

3 Besluta om en prisklass. Du kan räkna med att spendera mellan $ 20 och $ 100 på en broomball pinne; den nedre delen är utgångspriset för en nybörjare pinne.

4 Bestäm om du vill ha en trä eller aluminium skaft, vilka båda är önskvärda för vissa ändamål. Aluminium axlar är lättare i konkurrens, men trä axlar är på billigare änden av prisintervallet och mer vanligt för nybörjare pinnar.

5 Vet svagheter trä och aluminium axlar. Varken typ av klubba är helt hållbara, eftersom träpinnar kan splittras med tiden, men aluminium pinnar kan böjas under en särskilt tuff match.

Tips

  • Handla för alla dina broomball utrustning på en gång för att dra nytta av paketerbjudanden, och handla i bulk för att få en rabatt om du köper borstar för en hel grupp.