XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att kvalificera sig för Veterans Medical Fördelar


Förenta staternas Department of Veterans Affairs ger en standard, omfattande sjukvård plan till alla dessa veteraner inskrivna i programmet. Alla veteraner i aktiv militärtjänst är berättigade. Andra specialgrupper kan också kvalificera sig för begränsade medicinska fördelar inom ramen för detta program.

Instruktioner

1 Servera i det militära under ett av följande grenar: armén, marinen, flygvapen, flottor, kustbevakning eller Merchant Marines under andra världskriget. Detta grundar sig på aktiv militärtjänst.

2 Ta emot en hederlig utsläpp från en av grenarna som anges i steg ett. Personer som får en vanärande urladdning är inte berättigade.

3 Var en medlem av reserven eller National Guard och kallas till aktiv tjänst genom ett dekret. Detta inkluderar medicinska fördelar, sjukhusvård och hemvård för upp till två år för de reservister och National Guard medlemmar i aktiv tjänst i en teater bekämpa drift.

4 ge service i en militär närliggande område som har certifierats av Secretary of Defense och utfärdas en urladdning av Secretary of Defense. För en förteckning över certifierade grupper som gav militärtjänst, besök Veterans Administration webbplats.

5 Var en WWI eller WWII veteran från en allierad land. I vissa fall kräver bevis på medborgarskap och annan dokumentation innan medicinska fördelar börjar.

6 Möt de 24 månaderna av kontinuerlig drift status aktiv eller godkännas enligt andra minimitjänstekravstandarder.

Tips

  • Förenta staternas Department of Veterans Affairs erbjuder speciella tjänster för kvinnor. Om du är en kvinna som har varit i aktiv militärtjänst och är intresserad av att få VA medicinska fördelar, kontakta en kvinno Veterans Program Manager på närmaste VA Medical center för hjälp.