XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Säkra och osäkra aktiviteter för barn

Att hålla dina barn säkert är sannolikt något du tycker om ofta. Det kan vara överväldigande, men att förstå vad som är säkert och vad som är osäkert är ett perfekt sätt att se till att olyckor sker inte. Säkerhetsfrågor uppstår i många delar av ditt liv, så konsekvent vaksamhet och övervakning är det bästa sättet att se till att ditt barn inte blir skadad eller hamna i en osäker situation.

Inomhusaktiviteter

Hem är förmodligen där ditt barn gör de flesta av sina favoritaktiviteter. Hålla henne säker behöver inte betyda höra rop av tristess, men eftersom många inomhusaktiviteter är roligt. Läser en berättelse tillsammans och sedan agerar ut är underhållande för barn i många åldrar. Barn i grundskolan kan njuta av att använda pärlor och tråd att skapa sina egna smycken. Har en inomhus picknick där du äter din måltid utspridda på en filt i vardagsrummet. Ge dina barn en kartong och låta dem skapa vad de vill med det. Osäkra verksamhet omfattar glida ner för trapporna på en bit kartong eller låsa varandra i stora plastkärl. Låt inte dina barn hoppa eller klättra på möblerna, heller. Använd i stället ark för att bygga ett fort med dina möbler.

Utomhus aktiviteter

Spelar utanför är en aktivitet som de flesta barn tycker om att göra. När du kommer till lekplatsen, se till att det är åldersanpassad. Du har förmodligen inte skulle låta ett barn gå ner en lång, krånglig glida ensam, men det är troligt säkert för en lönegrad schooler. Spelar på varm utrustning är inte säkert eftersom det kan bränna ditt barn, så kontrollera det innan du tillåter dem att spela. Det är inte säkert att cykla, skotrar eller skateboards utan hjälm, så har ditt barn lägga den på första så hon kan spela säkert. Om ditt barn leker sport, se till att hon använder alla rätt redskap för att vara säker - till exempel, benskydd och en munskydd för fotboll. Se till att barn i alla åldrar slitage solskyddsmedel när de spelar utomhus för att hålla dem säkra från en solbränna.

vatten~~POS=TRUNC aktiviteter~~POS=HEADCOMP

Vattensäkerhet är oerhört viktigt eftersom barn kan drunkna i bara ett par inches av vatten. Drunkning är den näst vanligaste orsaken till dödsolycka bland folk åldrar 5 till 24, noterar Kids Health hemsida. Barn behöver ständig tillsyn i badkaret eller poolen. Låt inte barn att leka Dunking spel, eftersom de kunde hålla varandra under alltför lång tid utan att inse det. På pool diabilder och trampoliner, är det osäkert att hoppa när någon är i botten. Säkra poolspel inkluderar dykning reläer, tävlingar, vatten volleyboll eller Marco Polo för äldre barn. Yngre barn är säkra sitter i en ytlig bassäng och dumpning och hällande behållare och skedar plast, så länge de är ständigt övervakas.

matlagningsaktiviteter

Barn i alla åldrar njuta förbereder en måltid eller mellanmål med föräldrar. Det är inte säkert att låta yngre barn göra detta ensam, dock. Yngre barn bör aldrig tillåtas att skära med vassa knivar eller använda spisen eller ugnen. Låt henne rör om och häll i stället eller göra något som pudding, som hon förmodligen kan göra ensam med minimal tillsyn. Äldre barn kan njuta av att skapa en meny, samla ingredienserna och göra en måltid för familjen. Bo i närheten för undervisning och tips, om det behövs, och varnar äldre barn inte att laga mat om du inte är hemma för att hjälpa dem.