XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vitaminer för Mood & Energy


Du kan oftast få de vitaminer som behövs i de livsmedel som du äter, men det är bara om du får en väl avrundad kost som innehåller rätt mängd av vitaminrika livsmedel som frukt och grönsaker. Vissa människor behöver ta vitamintillskott. Vitamintillskott kan hjälpa till när någon är sjuk, och de kan vidtas för att öka humör och energi.

vitamin B

En stämningshöjande vitamin är vitamin B-komplex. Vitamin B6 är vitamin som förbättrar humöret. Enligt "The Complete Book of vitamin botemedel" det kan vidtas för att slåss mot deprimerande PMS-symptom och det kan användas tillsammans med andra växtbaserade kosttillskott, som johannesört, i stället för ångest mediciner. B-komplex är rika på folsyra, vilket är något som deprimerade människor kan saknas.

C-vitamin

Att få tillräckligt med C-vitamin kommer att hålla immunförsvaret fungerar väl, vilket kan hjälpa i kampen mot depression och få energi flödar, enligt "Healing med vitaminer." Om immunsystemet körs rätt, kan kroppen fungera vid en högre kapacitet, vilket leder till ett lyckligare humör och mer energi för att få saker gjorda.

Selen

"Healing med vitaminer" säger också att mineral Selen kan hjälpa till att bekämpa depression och höja humöret. Bara 70 mikrogram per dag av selen kan hjälpa till att bekämpa trötthet, ångest och depression.