XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Naturliga oljor, såsom oregano och olivolja, erbjuda fördelar som sträcker sig utanför köket. I själva verket är oregano olja från frilevande oregano, inte den typ som du använder i spaghetti sås. Olja av oregano anses vara ett naturligt botemedel mot vissa infektioner och allergier. Samma olivolja som du använder för att sautera grönsaker innehåller vitaminer som kan hjälpa till att skydda din hud och hår.

fördelar

Extra jungfruolja föryngrar torra hudceller genom att lägga till en fukt sköld på huden som varar längre än lotioner och krämer. Du kan också använda olivolja på hår och hårbotten som ett balsam och mjäll reducering. När används konsekvent, kan olivolja mjuka och släta ut rynkor från huden runt ögonen.

Homeopatiska healers tror att oregano olja erbjuder naturliga helande fördelar för hud och blodburen jäst och svamp, stoppar infektioner i samband med förkylning och influensa; och förbättrar allergiska symptom, bihåleinflammation och hösnuva.

Egenskaper

Olivolja är allergivänliga. Extra jungfruolja innehåller vitamin A och E som är starka antioxidanter. Dessa antioxidanter kan skydda huden från skador orsakade av exponering för sol och fria radikaler. Vitaminer kan naturligtvis också stimulera hudceller för att hjälpa till att reparera torr, skadad hud.

Olja av oregano från frilevande, berg odlade oregano i Medelhavet är naturligt rik på carvacrols flavonoider och terpener, eller långkedjiga kolväten, enligt Dr Cass Ingram, läkare och författare till "The Cure är i skåpet." Flavonoider har naturliga antiseptiska egenskaper och terpener innehåller naturliga anti-inflammatoriska egenskaper.

externa applikationer

Att använda olivolja som en hud behandling, blöta händer och hud och sedan applicera några droppar extra jungfruolja till den fuktiga området. Fukten minskar fet känsla som medföljer oljan. Du kan också göra en peeling gnugga med olivolja och havssalt. Saltet hjälper till att avlägsna torr hud och oljan föryngrar. För att påverka ditt hår och hårbotten, massera en 50/50 blandning av olivolja och vatten i håret efter schamponering. Vänta fem minuter, schampo och skölj. Ett par droppar olivolja på en bomullstuss kommer försiktigt bort ögonmakeup utan att irritera huden.

Oregano olja kan användas lokalt för att lindra psoriasis, svampinfektioner på spik sängar och fotsvamp.

interna Applications

Vild oregano olja finns i både olja och kapselform. Krossa några kapslar att förtära dem oralt eller tillåter en att lösas upp under tungan. Du kan också placera två till fyra droppar oregano olja under tungan.

försiktighetsåtgärder

Oregano olja kan orsaka magbesvär. Späd oregano olja med jungfruolja för att hjälpa matsmältningen. Personer med allergi mot oregano, basilika timjan, mejram eller liknande anläggningar bör inte konsumera oregano olja. Oregano olja kan orsaka en varm, brännande känsla om du får något i ögonen, slemhinnor och underliv. Alltid rådfråga en läkare innan imbibing några oljeprodukter.