XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kan jag göra Lemonade rengöra i 3 dagar?


Lemonade Cleanse - även känd som Lemonade Diet, lönnsirap Diet eller Master Cleanse - skapades av Stanley Burroughs på 1950-talet. Kosten består av att dricka mellan 6 och 10 glas en hemmagjord "saft" lösning varje dag, samt ett glas saltat vatten på morgonen och en laxerande te på kvällen för att underlätta avföring. Cleansen är utformad för att ta bort gifter och minska suget för skräpmat, tobak och alkohol.

Lemonade rengöra

Den flytande enbart diet är baserad på förbrukningen av en citron drink bestående av citronsaft, höggradig lönnsirap, vatten och cayennepeppar eller mald ingefära. Detox varar vanligtvis mellan sju och tio dagar, men längden kan variera, i synnerhet om de genomförs mer regelbundet. Rengöra kan följas i tre dagar som en del av en mini detox, eller som ett försök att se hur kroppen reagerar på processen för avgiftning.

fördelar

Liksom att förlora vikt, förespråkare av lemonad rena känner sig mer energisk och fokuserad under och efter dieten. Det finns en större känsla av välbefinnande och en föreställning om att de rena sina kroppar. Följa dieten för bara tre dagar kan hjälpa till att träna kroppen av dåliga vanor, kick-starta en sund äta mönster. Det finns dock få konkreta bevis för att detoxdieter avlägsna föroreningar. De flesta toxiner effektivt avlägsnas från kroppen via levern, njurarna, tarmarna och huden.

nackdelar

Saft rengöra är ett extremt lågt kaloriintag, och som ett resultat kan placera kroppen under svår stress. Biverkningar är yrsel, brist på näringsämnen, trötthet och illamående. Följa dieten under tre dagar, snarare än de föreskrivna sju till tio dagar, kan minska dessa biverkningar. Däremot kan jojo effekten av att äta normalt och sedan konsumerar mycket lite orsaka kroppen att lagra fett, vilket kan leda till viktökning över tiden.

variationer

Flera varianter av saft rengöra finns för dem som vill detox mer försiktigt. Versioner innehåller följa dieten för en dag varje vecka eller en helg varje månad. Andra alternativ innebär att äta en lätt måltid om dagen i tre till fem dagar, vid sidan av förbrukning av saft dryck, för att detox utan att ge upp mat helt.