XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Native till Europa och Asien, är karp en sötvattensfisk nu vanligt förekommande i många vatten i Nordamerika. Ofta betraktas som en olägenhet fisk genom spelsportfiskare, karp samlar intresse som en fiskbara arter. Fiskare använder ofta deg kultyp beten. Ett stort antal recept har publicerats på Internet och i tryck. Många karp fiskare utveckla sina egna beten.

Hemlagad Carp Bait

Enligt webbplatsen makeyourownfishbait.com är karp bete består av två komponenter. En bas för att ge substans och ett lockmedel för att intressera fisken.

Vanliga material för basen innefattar flingor, mjöl, torra omedelbar potatismos och majsmjöl. Blanda dessa ämnen med vatten eller saft från burk majs för att bilda en styv pasta. Vissa karp fiskare använder fruktsmak soda, såsom druvor eller jordgubbar, gör degen pasta söta och möjligen mer attraktiv för karp.

Karp fiskare utöva mer kreativitet i valet av lock. Några favoriter, enligt makeyourownfishbait.com inkluderar socker, vaniljextrakt, marshmallows, majs och smaksatt gelatin. Några gemensamma teman som används i lock är majs och sötma.

Men många fiskare använda andra lock. Det kan vara bra att fråga framgångsrika fiskare vad de använder för bete. De kan även berätta.

Enligt Carp Association, de flesta fiskare förbereda degen bollar i förväg. Blanda ingredienserna och forma dem till bollar innan de släpps ut på bakplåtspapper i kylskåpet.

När du är på sjön eller floden, placera degen boll på en krok och kastade den i troligt vatten. Bottenfiske, gjutning betet i vattnet och låta den vila på botten, är standard för karp fiske. Använd tackla och med förmåga att hantera karp finns i området fiskas. Vissa karp kan väga så mycket som 40 pounds.

Många karp fiskare utveckla sin egen favorit bete blandning och använda det konsekvent. Andra justera kontinuerligt sina recept. Fiskare bör föra register över recepten som de använder. Åter det agn som används på en lyckad fisketur är lättare om ingredienserna noterades.