XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man installerar en basket mål i Oklahoma City


Installera en basket mål i Oklahoma City är ett utmärkt sätt att ge både barn och vuxna en bra källa till underhållning och motion. Det finns olika typer av mål som finns. En typ involverar polen som håller bakre skivan och fälgen som är cementerad in i marken. Den andra typen har en bas som kan fyllas med vatten för att säkra målet. Hård mål är mer robust och inte har skrymmande bas komma i vägen för spel nära målet. Den här artikeln detaljer installationsprocessen för en hård fristående basket mål.

Instruktioner

1 Undersök varvet för en bra plats att sätta basket mål. Tänk på rummet som behövs för lek och ytan av den undermåliga domstol. Uppfarter är utmärkta alternativ. Den planare ytan runt målet, desto bättre.

2 Använd spade att gräva ett hål bredvid område som valts för domstolen. Hålet ska vara rund och ha åtminstone tre fot djup. Målet enheten väljs bör ange hur stor av ett hål som behövs i fråga om diameter. De flesta mål kräver en 18 tums hål.

3 Blanda betongen enligt anvisningarna på förpackningen. Se ytterligare riktningar på påsen om att blanda betong under Oklahoma City kallt eller frost. Försök att använda hålla blandningen så torr som möjligt. En skottkärra är en utmärkt kärl för att blanda betongen i.

4 Placera inlägget i hålet. Har assistenten inneha posten upp. Använd nivå för att se till att inlägget är i rätt läge.

5 Sätta betongblandningen i hålet jämnt. Arbeta blandningen runt och sprider ut det. Fortsätt tills betongen fyller större delen av hålet. Sluta fylla hålet några inches under marken.

6 Använd nivå för att kontrollera posten igen. Justera vid behov. Det kan vara nödvändigt för att hålla stången på plats under några minuter tills betongen börjar torka.

7 Lämna cementen torka i ett par dagar. Använda den avlägsnade smutsen från hålet för att fylla de återstående inches upp. Använda botten av spade för att packa i smutsen tätt. Stampa på smutsen med foten för att se till att den är förpackad i fullständigt.

8 Fäst ryggstöd till posten enligt instruktionerna i bruksanvisningen. Montera fälgen till ryggstöd och loop nätet genom fälgen.