XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De bästa isometriska övningar med Resistance Band


Prisvärt och bekvämt att använda, motstånd band är en portabel utrustning som kan användas i en mängd olika sätt, sedan enkelt lagras när den inte används. Resistance band kan du fylla i en total body workout eller specifikt rikta en särskild muskelgrupp. Till skillnad från isotoniska övningar som fungerar muskler genom ett rörelseomfång, isometriska övningar plats spänning på en muskelgrupp utan att ändra vinkeln på leden.

isometriska övningar

Isometriska övningar används ofta i ett rehabiliterande miljö, men kan också ingå i ditt vanliga träningsprogram. Ett exempel på en isometrisk rörelse med hjälp av motstånd band drar bandet isär med varje hand, bibehålla lika stor kraft, så att varken hand rör sig. Även om det inte effektivt för att bygga muskelmassa eller öka kardiovaskulär funktion, isometriska övningar är idealiska för att bibehålla eller återfå styrka i ett mål muskelgrupp.

Underkroppen

Utföra en höft bortförande genom att skapa en ögla i motståndsbandet och placera båda benen i slingan. Samtidigt sitter, lyfter bandslingan till låren. Börja med att öppna låren så att spänning läggs på bandet. Håll denna position i 10 till 15 sekunder innan den återgår till utgångsläget. Göra en isometrisk knäböj genom att placera båda fötterna på mittdelen av bandet. Når ner och ta tag i bandet med båda händerna. När du står upp, kommer spänningen på bandet ökar, vilket gör den uppåtgående rörelsen svårare. När du når en stående position, håll i 10 till 15 sekunder, hålla din kärna tight. Squat tillbaka ned till utgångsläget. Upprepa varje övning två eller tre gånger.

Övre kroppen

Göra en överliggande tryck genom att stå på den resistens band medan du håller i handtagen eller ändarna av bandet. Tryck på bandet över huvudet tills armarna är helt utskjutna. Lås inte armbågarna. Håll denna position i 10 till 15 sekunder innan sakta återvända till utgångsläget. Fyll i en vägg tryck genom att linda bandet runt ryggen. Placera händerna på en vägg medan du håller ändarna av bandet i varje hand. Skjut dig bort från väggen genom att förlänga armarna. Motstånd i bandet kommer att öka. Håll i 10 till 15 sekunder innan den återgår till den ursprungliga positionen. Upprepa varje övning två eller tre gånger.

säkerhetsöverväganden

Medan isometriska övningar ger variation till din träning och är effektiva för rehabiliteringssyfte, existerar vissa faror. Isometriska övningar rekommenderas inte för personer med högt blodtryck, som konstant muskelspänningar kan avsevärt öka blodtryck. Dessutom, eftersom mycket minimal kardiovaskulära fördelar uppnås genom statisk träning, införliva andra träningsmetoder i ditt träningsprogram för optimal hälsa. Vid användning av motstånd band, alltid inspektera banden före användning för att säkerställa att det inte finns några tårar eller andra skador. Du bör alltid rådfråga din läkare innan du påbörjar en övning rutin.