XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ta bort rost från stuckatur är en reversibel handling som vem som helst kan fylla. Den svåraste delen av behandlingen når rost på knepiga ställen. Med några revolutionerande rengöringsmedel och en stege, kan du skydda din stuckatur från röran som rost skapar. Förutom att ta bort rost, kan du hitta källan till korrosion. Rost på utsidan är ett vanligt tecken på fukt att komma in platser som ska tätas av. Det kan spara pengar på lång sikt för att få huset granskas av en professionell för att bestämma djupet av rost problem.

Instruktioner

Ta bort Rust

1 Hitta ett rengöringsmedel. När du tar bort rost från stuckatur, handlar det om rengöringsprodukten. Du vill välja en produkt som kommer att ta rost bort av stuckatur utan stripp din färg eller skada utsidan av ditt hus. Målet är att göra ditt hus ser bättre ut, inte sämre. Du bör också leta efter en praktisk lösning som ger den enklaste formen av ansökan. Om du är ett par våningar upp och befinner sig på en stege, behöver du en produkt som kan användas med lätthet. Jag rekommenderar starkt att du hittar en produkt som kan sprutas på sidan av en byggnad utan skrubbning eller blandning. En produkt som jag har använt för att ta bort rost från stuckatur kallas Rusterizer. Besök deras webbplats för produktbeställning. Om du är osäker på vad som fungerar bäst, kan du begära ett prov från dem utan kostnad. För andra produkter, söka på Internet eller byggvaruhus för en liknande produkt.

2 Når källan. Om rost problem är på marknivå, då du har tur. Du kommer att kunna enkelt använda din rengöringslösning. Men för dem som har upptäckt rost längst upp i huset, du kommer att behöva en stege och visst stöd för att nå den skadade stuckatur. Se till att attackera denna åkomma med en partner. Du bör ha honom spänna på stegen för att hålla dig säker. Du måste vara nära rost, så placera stegen i en vinkel som gör att du kan spraya från högst tre meters avstånd.

3 Applicera behandling. Nu när du har hittat en produkt och nådde rost, är det dags att tillämpa rengöringsprodukten. Spraya rostiga området och området kring märkningen att se till att du får de mikroskopiska rost molekyler. Inte snåla på sprayen. Du vill få god täckning på fläcken så att den kan tränga in i och ut ur stuck. Om du har valt en bra rengöringsprodukt, du rost fläcken försvinner framför dina ögon.