XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Introduktion

Det finns gott om online-återförsäljare som säljer elektriska skateboards. Men om du vill det roliga att bygga och anpassa sig själv i styrelsen, så allt du behöver är vissa delar och verktyg och lite know-how.

Delarna

Det finns flera delar som går att göra en elektrisk skateboard. Det enklaste sättet att skaffa dem alla är att helt enkelt köpa en elektrisk skateboard motor kit. Sådana kit inkluderar motorn, bromssystem, batterier, laddare, controller, monteringsverktyg och andra relevanta komponenter. Motor kit kan vara svårt att hitta i butiker, så du kanske vill köpa er på nätet.

Montering

När du har fått ditt kit, är det dags att börja bygga. Du bör läsa instruktionerna noggrant för att bättre förstå hela processen innan du börjar. Det första steget är normalt att montera motorn över de bakre lastbilar. Detta görs genom att borra hål i skateboard och därefter med bultar och muttrar för att fästa motorn. Därefter en rem kopplad mellan hjulen och motorn. Detta är den verkliga rörelse som driver elektriska skateboard.
Efter det att motorn är på ett adekvat sätt, är den handhållna styrenheten och batterier kopplas till motorn. Detta tillhandahåller den elektriska effekt som är nödvändig för att köra motorn. Det gör det också möjligt att styra hastigheten på skateboard.

Varning

Medan hela processen kan verka enkelt nog, är det viktigt att notera att stor precision måste tas vid varje steg som anges i den elektriska skateboard kit instruktioner. Även den minsta fel kan leda till felaktiga eller osäkra resultat. På tal om säkerhet, är det alltid rekommenderas att du bär kuddar och en hjälm när cruising runt på din elektriska skateboard.