XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Många löpare och joggare tenderar att förbise betydelsen att styrka har att göra med sin sport. Många förbättringar kan vinnas från att delta i styrkeövningar för löpare. Utöver de hälsofördelar som styrketräning kan ge, det finns också möjlighet att öka hastigheten. För att kunna köra fortare, införliva en del styrketräning i din träning regim kommer att ha fler fördelar än nackdelar.

Instruktioner

1 Generera mer kraft. Öka styrkan i benen innebär att du kommer att generera mer kraft när effekterna av marken. De flesta löpare vet inte att det inte är sparka hastighet när fötterna är i luften som gör dem snabbare, men den kraft som appliceras när foten kommer i kontakt med löpbanan.

2 Lyft för att öka styrka, inte storlek. Ryggar tillbaka från att lyfta vikter ofta predikat i det förflutna på teorin att du kanske inte vill bulk upp. Även om det är sant att muskler väger tyngre än fett, lägga till några muskler kommer att bränna fett snabbare och öka din kör effektivitet, oavsett om avstånd eller hastighet. Utföra fler repetitioner samtidigt hålla vikten du lyfter låg. Detta kommer att hjälpa dig att fokusera dina ansträngningar på att stärka vad du har istället för att packa på mer bulk.

3 Utför styrketräning. Styrketräning hjälper dig att betinga musklerna på ett bredare spektrum. Mest styrketräning tillför kraft till rörelse i alla riktningar. Detta bidrar till att arbeta musklerna mer noggrant. Några av de bästa inkörnings specifik styrketräning innebär att man använder fallskärmar som saktar ner dina framsteg eller binda bungee ackord runt midjan och kör tills framåt stannar.

4 Stärka hela kroppen. Hela kroppen träning hjälper till att utbilda en löpare kärna och varje större muskelgrupp i kroppen. En av de bästa sakerna med den här typen av styrketräning är att det tillför muskler jämnt genom kroppen och kan utföras på ett effektivt sätt utan att störa löpande scheman. Många muskler används för att köra, inklusive mage, bröst, Triceps, biceps och ryggmusklerna. Förstärkning var och en kommer bara att hjälpa en löpare för att skriva snabbare tider.

5 Balansera dina behov. Det är viktigt att notera att du fortfarande kommer att behöva fokusera merparten av din träning på att driva. Även styrketräning hjälper till att förbättra din balans och hastighet, måste du använda rätt formel för stärkande övningar och löpning. Fokus de flesta av dina stärka insatserna från din kärna (nedre delen av bröstet) till fötterna att ha störst inverkan på hastighet när man kör.

Tips

  • Endast styrka tåg tre dagar eller mindre i veckan. Din kropp kommer snabbt anpassa sig till de övningar och du kommer att börja märka ökningar i hastighet runt sex veckor efter ihållande träning.
  • Och samtidigt stärka dina muskler kan bidra till att minska risken för skador, är det viktigt att du sträcker dina muskler för att hålla dem lång och mager att gynna din löpning. Du kommer också vill se till att du inte överanstränger dig själv när styrketräning.