XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur ofta bör kvinnor Pump Om de & # 039; re amning?

Valet att amma är en av de bästa åtaganden du kan göra för ditt barn. Dagens kvinnor har en mängd olika alternativ när det gäller hur de väljer att amma sitt barn. Vid amning genom att låsa barnet på bröstet kan vara vanligast, vissa kvinnor väljer att använda en bröstpump för att uttrycka mjölk. Att arbeta tillsammans med en licensierad amning konsult kan hjälpa dig att avgöra vilken metod som fungerar bäst för dig.

pumpning Exklusivt

En del mammor väljer att ge bröstmjölk för sina barn genom att pumpa endast snarare än att låsa barnet på bröstet för att mata. Exklusivt pumpa är ett bra alternativ för barn som har haft svårt att låsning. Vissa kvinnor kan välja att pumpa enbart som en fråga om personligt val. Börja pumpa så snart som möjligt efter leverans, precis som du skulle göra om du ammande barnet. Då pumpen i 20 minuter var tredje timme för att utveckla och upprätthålla mjölkproduktionen. I de första veckorna efter födseln, pumpning under natten är nödvändigt för att skapa en stark mjölkproduktion. Om du upptäcker att du lagrar mycket mjölk i ditt kylskåp och frys, kan du eliminera en tankningen.

Stay-at-Home Moms

Mödrar som främst ta hand om sina barn hemma kan välja att vårda sitt barn och pumpa lite mjölk att hålla i handen när de är borta från barn. Fortsätt till sjuksköterska på efterfrågan, men passa in i en tankningen varje dag under 20 minuter utöver vanlig omvårdnad. Inte ersätta en ammande session med pumpning. Mycket lite mjölk kan produceras initialt. Men du skickar din kropp ett meddelande för att göra mer mjölk när du lägger bröst pumpa in din dag.

Working Moms

Kvinnor som arbetar utanför hemmet kan fortsätta vårda sitt barn, men du måste passa i ett par pump sessioner fördriva från ditt barn. Amma barnet på efterfrågan medan hemma, men är noga med att passa in en omvårdnad session precis innan de lämnar för arbete. Schematankn tre timmar efter att du senast ammade barnet och pump under 20 minuter. Beroende på hur länge du arbetar under dagen, försök att pumpa var tredje timme eller sjuksköterska ditt barn så fort du kommer hem.

Avvänjning ditt barn

Valet av när avvänja ditt barn bort av bröstmjölk är ett annat beslut för varje mor. Vissa kvinnor kan välja att amma under några månader, medan andra väljer utökad amning i det andra eller tredje året. Eliminera en tankningen varje dag för att gradvis minska mjölkproduktionen. Fortsätt att ta bort en ytterligare tankningen varje vecka tills du är redo att sluta. Dina bröst kan bli svullna med mjölk, som är smärtsamt, men det avtar så småningom när kroppen anpassar sig inte producerar bröstmjölk.