XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan jag gå ner i vikt genom att köra runt blocket?

Kör runt standard kvarter är mycket lik köra varv på en high school spår som de är båda ungefär en fjärdedel mil runt. Så även om dina grannar kanske undrar vad du gör, kan du gå ner i vikt genom att bokstavligen kör rätt ut din dörr och runt blocket.

Walk / Kör Intervall

Hörn till hörn promenad / köra intervaller kommer att utmana dig utan att behöva köra på ett spår. Börja i ett hörn av blocket och gå till andra. Runt hörnet och ta av kör till den tredje. Promenad från det tredje till det fjärde, sedan köra igen tills du når start hörnet. Under spurter, din hjärtfrekvensen ökar, så att du bränna cirka tre till fyra gånger kalorier under högintensiv kör som du gör när man går. Vandringen raster är viktiga, men eftersom de tillåter dig att vila och täcka mer övergripande avstånd.

Fartlek Running

Fartlek kör är en typ av utbildning som lägger roligt att din körning. I Fartlek löpning, du gradvis öka din hastighet som du täcker ett förutbestämt avstånd som också bränner kalorier med hög hastighet och hjälper dig att kasta oönskade pounds. När det gäller din block igång, skulle du börja köra på en långsam joggingtur på den första sidan, sedan plocka upp tempot lite på andra, sedan skynda ännu mer på den tredje sidan och avsluta den sista sidan tävlar. Ta en kort paus efter varje omgång av Fartlek kör sedan börja om igen.

kvadratiska Borrar

Att hålla kroppen i rörelse och hjärtfrekvens förhöjd är nyckeln till att bränna kalorier. En annan träning alternativ är att utföra kvadrat borrar runt kvarter. Start vid första hörnet och kör till den andra. Då sido shuffle till det tredje hörnet medan ledande med höger fot. Kör från det tredje till det fjärde hörnet och avsluta torget genom sido blanda till startpunkten, den här gången leder med vänster fot. Vila mellan kvadrat borr upprepas så kan du bo stark under borren.

Sprint Laps

Sprinta fjärdedel mil varv runt ditt kvarter kommer att bränna kalorier på tre till fyra gånger den normala hastigheten. Så om du sprinten ett varv sedan gå nästa varv för återvinning och upprepa flera gånger, högintensiva kalori bränner du kommer att uppnå kommer att hjälpa dig att kasta överskott pounds. Detta liknar promenad / kör borra, men eftersom din insats utgång förblir högre under längre tidsperioder, kommer din kropp reagerar följaktligen med större kalori-förbränning potential.

Lugnt och försiktigt

De dagar då du är mer på humör för långsam och stadig kör, kan du också köra regelbundna varv runt ditt kvarter. Även om du inte kommer att bränna kalorier på en så hög hastighet när du kör långsammare, kommer du fortfarande bränna och eftersom du lägger ut mindre ansträngning, kommer du troligen att kunna köra längre under träningen.

Planerar en körschemat

För effektiv viktkontroll och andra fitness förmåner, de Centers for Disease Control and Prevention rekommenderar kör eller utför andra kraftfulla aeroba aktiviteter minst 75 minuter per vecka, som fungerar till fem sessioner 15 minuter vardera. Detta kommer att ge tillräckligt med motion för att bränna betydande kalorier - och det enda sättet att gå ner i vikt är att bränna mer kalorier än du äter.