XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Mängden vatten en person behöver varje dag beror på kroppsstorlek, aktivitetsnivå och lokala klimatet. Dricka för lite vatten kan orsaka allvarliga konsekvenser. Det bästa sättet att dricka tillräckligt med vatten är att dricka hela dagen.

Betydelse

När du inte dricker tillräckligt med vatten, kan du bli uttorkad. Du kan känna dig yr, illamående och svag. Dina organ kan påverkas och i allvarliga fall kan organsvikt uppstå.

Fungera

Vatten reglerar kroppstemperaturen. Vatten går förlorat genom svett, urinering, andning och dagliga aktiviteter. Spädbarn och äldre är särskilt utsatta för uttorkning, och deras vattenintag bör övervakas.

Sprida ut det

Det är viktigt att dricka vatten före och efter träning, och sedan hela dagen. Ett högt glas i början av varje dag är ett bra sätt att börja. Dricka den mängd som behövs på en gång är inte en bra idé och kan även vara giftiga.

Skin Care, muskler, njursten

Dricksvatten på natten kommer att hålla huden hydrerad och smidig. Det kommer att bidra till att förhindra njursten, hålla en person regelbundet och hålla leder och muskler välsmord.

bekämpa sjukdomar

Ett stort glas vatten vid sänggåendet kommer att minska risken för sjukdomar och infektioner, genom att hjälpa spola bort toxiner. Det är också fördelaktigt för att minska risken för hjärtsjukdom.

Energi

Du kommer att vakna upp utvilade och mer energi när kroppen hydrerad på natten. Vattenintaget vid sänggåendet kan stöd i viktminskning, hjälpa till att bygga muskler, bränna fett och hålla kroppstemperaturen under kontroll. Det kommer också att bidra till att förhindra en baksmälla.