XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ta bort kaffefläckar från tänderna är lite av en utmaning. Jag skulle vilja säga att du kan ta bort kaffefläckar från tänderna genom att helt enkelt gnugga dem med en jordgubbe eller en citron som somliga hävdar denna lösning fungerar, men denna metod kommer endast vitare tänder till en viss grad. Envisa kaffefläckar behöver en mer intensiv behandling. Dessutom skulle jag inte föreslår att du använder jordgubbar eller citroner att bleka tänderna med eftersom syrahalten i dessa frukter har varit vet att skada tandemaljen. Prova en av tänderna vitare metoder som anges nedan.

Instruktioner

Hur man tar bort kaffefläckar från tänder, av Grace Covelli

1 Har dina tänder whitened av en mycket effektiv tandblekning systemet ProfessionalThe är en som en professionell utför på ett kontor. Denna metod använder en väteperoxid gel eller lösning som läggs i en tandskena och aktiveras av en lampa eller en laser. Beroende på blekning system som används, kan vitare resultat vara synliga i så lite som tjugo minuter.

2 bleka dina tänder Med hjälp av en Blekning KitIf du inte har råd att ha dina tänder whitened professionellt, eller om du skulle bara hellre göra det själv, kanske du vill köpa en av de många tillgängliga tandblekning kit som säljs i apotek. Några av dessa kit kommer med en leverans av blekning strips, andra kommer med en tandskena du fyller med blek gel och bära över dina tänder under en tidsperiod. Dessa kit gör vitare tänder, men i mycket mindre grad än om du hade dem vitnade av en professionell.

3 borsta tänderna med natriumbikarbonat och ToothpasteMany människor hävdar att de har framgång med att ta bort kaffefläckar från sina tänder med hjälp av natriumbikarbonat. Helt enkelt doppa en tandborste som har tandkräm på det i någon natriumbikarbonat och borsta tänderna. Natriumbikarbonat är något slipmedel, så om du inte använder den, inte borsta tänderna med det mer än två gånger i veckan, använd en tandborste som har mjuka borst och borsta försiktigt. Jag skulle också avstå från att använda natriumbikarbonat för att borsta tänderna med löpande. Vissa människor lägga lite väteperoxid till mixen, men jag rekommenderar inte göra så väteperoxid kan vara giftiga; du verkligen behöver hur man använder väteperoxid säkert.

4 Använd en Over-the-counter munvatten att bleka TeethThere är munvatten på marknaden som är utformade för att ta bort ytan fläckar från tänderna. Med regelbunden användning, bör dina tänder ser vitare.

5 bleka tänderna med FoodIf du verkligen vill hålla det grundläggande, kan du arbeta med naturen att bleka tänderna. Kaffefläckar försvinner inte med denna metod, men tänderna ska se lite vitare efter gnugga dem med den vita sidan av en apelsinskal, eller efter att ha ätit en krispig äpple eller morot.

Tips

  • Natriumbikarbonat är nötande, så att inte använda den under längre tidsperioder.
  • Om du är gravid eller ammar, få din läkares godkännande innan du använder några tandblekning systemet.