XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Skytte tekniker med Trigger kontroll på en revolver


Trigger kontroll är en viktig del av korrekt handeldvapen skytte. Allt arbete på ett korrekt hållning, grepp och andningsteknik är helt enkelt en lead-in till slutavtrycks. Ytterst är det rätta utlösningstekniken sista kontrollen du kan ge till någon skott. Om avfyringstryck är avstängd, kommer skottet vara felaktiga. En bra avtryckarmoment kommer att resultera i ett bra skott.

Kontaktpunkt

Kontaktpunkten mellan fingret och avtryckaren är den första viktig del. Fingret ska röra avtryckaren mellan mitten av fingret pad och den första knogen. Om inriktningen är avstängd i endera riktningen, kan du oavsiktligt dra iakttagelsen av till vänster eller höger.

pull Vinkel

Se till att du pull the trigger rakt bakåt. Detta kan tyckas självklart råd, men många missade skott är ett resultat av en ojämn avtrycks. I de flesta fall är en felaktig dragvinkel orsakas av dålig finger placering, så att när fingret böjs, det drar i eller utanför. Experimentera med fingret placering tills du är säker på att du avtryckaren direkt tillbaka.

oberoende Finger

Flytta bara ett finger när avtryckaren trycks in. Oerfarna skyttar knyter ofta alla sina fingrar när de förbereder sig för att skjuta. Bibehålla konstant tryck med övriga fingrarna; Endast spänd pekfingret för att trycka på avtryckaren. Överdriven böjning kan sned greppet och lägg spänning och instabilitet till skottet.

slät Pull

Se till att avtrycks är en smidig drag snarare än ett ryck rörelse. Inte ge efter för frestelsen att skjuta så snabbt som möjligt när målet är i linje. Gör en stadig, ihållande dra direkt tillbaka på avtryckaren.

Överraskande Trigger Break

Quelling förväntan instinkt kan vara den svåraste delen av trigger teknik att bemästra. Den utlösande paus, när tändstiftet är utplacerade och pistolen bränder tar dig med överraskning när du gradvis pull the trigger tillbaka. Öva torr bränning, utan levande rundor i pistolen, för att få en bättre känsla för brytning av avtryckaren, och att öva avtryckaren stadigt genom paus utan att reagera på pop som tändstiftet är utplacerade.