XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan bebisar ha normala Blöjor att bada?

När du är redo att slå poolen med ännu ej pottränad lilla finner att du har glömt att packa simma blöjor skapar ett dilemma. Du kanske överväga att sätta på en vanlig blöja och hoppas på det bästa. Men pooler insistera på simma blöjor för både säkerhet och sanitära skäl.

absorberande Fluid

Det kan tyckas märkligt att räkna förmågan att stöta bort urin som ett plus för en blöja. Men för simma blöjor, är icke-absorptionsförmågan en positiv faktor i poolen. Regelbundna engångsblöjor suga upp vatten som en svamp. Det är en av de viktigaste försäljningsargumenten. Men när du sätter ditt barn i en stor mängd vatten, vill du inte en törstig svamp runt sin nedre regionen insupa så mycket vatten att det väger ner honom. Det är därför tillverkare gör simma blöjor med vattenfast material för att absorbera mindre vätska. Bära vanliga engångsblöjor i poolen kan öka ditt barns drunkning risk om det drar ner honom i vattnet.

Falla av eller faller sönder

En blöja gör bara sitt jobb om den stannar på ditt barns botten - och stannar i ett stycke. Eftersom en vanlig engångsblöja absorberar vätska, är det mer sannolikt att snabbt nå sina vattenhållande gränser. Vid den tidpunkten kommer det förankra ditt barn på plats, eftersom det väger mer än han gör, falla sönder helt, eller falla bort och skjut till botten av bassängen, där det inte kan tjäna sitt grundläggande syfte - att hålla urin och avföring begränsas. Om du funderar på att sätta en vanlig trasa blöja på ditt barn för att undvika detta, tänk om. Tygblöjor suga också upp vatten och blir tung. Plus, de sloka och sag - så läcker är oundviklig.

Avföring

Medan klor neutraliserar något otäckt i urin - som vanligtvis steril ändå - med avföring i poolvattnet når en helt annan grossness nivå. Både vanliga engångsblöjor och simma blöjor hålla avföring inom blöjan, så länge som bitar av avföring är ganska stora och regelbundna blöjan inte så mättad att den faller av. Men eftersom en vanlig engångsblöja kommer att nå sin mättnadspunkt ganska snabbt, är det mer sannolikt att falla omkull eller falla sönder och lämnar bitar av avföring som flyter i vattnet när blöjan sjunker till botten av bassängen.

Diarré

Eftersom vanliga engångsblöjor behålla vätska bättre än simma blöjor, de är mindre benägna att läcka om ditt barn har diarré. Men om ditt barn har diarré, bör han inte gå i en pool bär antingen regelbundet eller ett dopp blöja. Varken vanliga blöjor eller simma blöjor gör ett bra jobb när det gäller att behålla mikroorganismer i avföring som kan orsaka sjukdom. En studie som publicerades i december 2011 i "Journal of Water and Health" fann att simma blöjor inte behålla partiklar av liknande storlek för cryptosporidium, en klorresistent protozo parasit och vanlig orsak till utbrott vattenburna sjukdomar. De simma blöjor testades utsläppt mellan 50 och 97 procent av partiklama inom 1 till 5 minuter.