XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Coed Softboll kan vara ett bra sätt att främja kamratskap bland medarbetare, vänner, kyrkobesökare eller andra grupper av människor. Men hur gör du ställa in lineupen? Det finns definitivt en strategi för det, och om du vill aktivera denna roliga coed Softboll spel till en konkurrenskraftig, här är det sätt att ställa in din lineup så det är det mest effektiva.

Instruktioner

1 Ordna din lineup så att män och kvinnor alterneras. Detta är en regel i de flesta co-ed softball ligor och håller saker rättvist och balanserat.

2 Bat din manliga och kvinnliga spelare som är bäst och att ta kontakt och få på bas i den första och andra positioner i uppställning. Om stjäla baser är tillåtet i din liga, är detta också en bra position för att sätta dina snabba löpare, eftersom de kommer att ha flest möjligheter att komma på bas och kör.

3 Sätt din starkaste kvinnliga hitter och din starkaste manliga hitter i den tredje och fjärde platser i uppställning. Du kommer att göra dina starkaste hitters mer värdefull genom att ge dem en större chans att komma upp till bat med löpare på bas.

4 Avsluta ställa in lineup med nästa starkaste manliga och kvinnliga i femte och sjätte fläckar, nästa starkaste och sjunde och åttonde och den svagaste manliga och kvinnliga på grund av antalet nio och tio platser. Dessa två sista punkter kan även användas för spelare som är bra på sparv och har bra fart, så små-ball strategi kan användas för att ställa upp saker för toppen av sortimentet.