XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
De bästa sätten att ta bort Produkt Ansamling från håret

Översikt

Hårspray, spritzes, mousse och geler päls hår för att skapa olika grader av grepp, volym och kontroll. Dessa stylingprodukter kan bygga upp över tiden även med vanlig schamponering. Återstoden gör ditt hår ser matt och väger ner. Balsam kan också bygga upp på håret, och även schampo kan lämna rester efter sig. De bästa sätten att ta bort produkten uppbyggd från håret är att ge mer djupgående rensning än vanligt.

schampo

Schampo är bra för att ta bort smuts och olja, men många schampon är inte effektiva vid fullständigt avlägsnande av produkt uppbyggd. Använd ett klargörande eller antiresidue schampo minst en gång i månaden - eller veckovis för tung uppbyggd - och du hittar din favorit schampo utför ännu bättre. Dessa schampon är surare än andra och så bör inte användas på en kontinuerlig basis, vilket förklaras av Paula Conway och Maureen Regan i sin 2006 bok, "The Beauty Buyble."

Äppelcidervinäger

Använda äppelcidervinäger är ett annat bra sätt att ta bort produkten uppbyggd, som noterats av friska texturer. Tvätta håret, kondition och skölj som vanligt, sedan använda en kopp vatten med en matsked äppelcidervinäger för en sista sköljningen. Vinäger renar återstoden från håret, på samma sätt som vit vinäger är effektiv vid avlägsnande av tvålrester som en slutlig tvätt sköljning.

Bakpulver

Bakpulver är en annan av de bästa sätten att ta bort produkten uppbyggd från hår. I en behållare, tillsätt 1 msk bakpulver till mängden schampo du normalt skulle använda, sedan rör om med en sked tills väl blandat. En alternativ metod innebär vätning håret, gnugga bakpulver i vått hår, sköljning och sedan schamponering som vanligt.