XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vilka är fördelarna med Moder Engagemang i skolor?

Många skolor är beroende av hjälp från föräldrar att hålla vissa skolaktiviteter och evenemang i trim. När föräldrar pitch in för att hjälpa till där de behövs, alla inblandade förmåner på ett eller annat sätt. Om du är intresserad av att få mer involverad i ditt barns utbildning och hans skola, det finns många sätt för dig att göra det.

Fördelar för studenter

Först och främst, när en förälder är en del av deras barns utbildning, det kan vara till stor nytta att studenten. När ditt barn ser ditt intresse för vad han gör i skolan, kan det öka sina chanser att lyckas. Han ser hur mycket du investerat i sin utbildning och skolaktiviteter, lärde honom vikten av att lära, enligt PTO Idag, en organisation för att hjälpa moder gruppledarna tjäna sina skolor mer effektivt. Ditt barn är mer benägna att göra bättre betyg och högre provresultat, har bra närvaro, visar korrekt beteende och uppvisar bättre sociala färdigheter när du arbetar, uppger National Education Association.

skol~~POS=TRUNC Fördelar

Skolor gynnas föräldrarnas engagemang i alla möjliga sätt. Det kan bidra till att förbättra elevernas prestationer, lärare moral och skapa värdefulla relationer mellan lärare och föräldrar, föreslår East Jones Elementary School i Ellisville, Mississippi. När du frivilligt, är ditt barns skola bättre möjlighet att erbjuda kvalitet program för studenter, enligt Education.com. En skola kan också dra nytta av högre närvaro övergripande och bättre provresultat, när föräldrarna investeras i skolans framgång.

Fördelar för föräldrar

Föräldrar gynnas av att vara en stor del av sina barns utbildning, liksom. Föräldrar som är inblandade är bättre förberedda för att hjälpa sina barn lära sig hemma och har mer självförtroende som förälder, enligt den amerikanska Institutes för forskning. När man tillbringar mer tid att hjälpa i skolan, har du en bättre förståelse för hur ditt barns skola fungerar och vad utbildnings program används föreslår Clayton County kommunal skola, i Jonesboro, Georgien. Det visar också ditt barn hur mycket du bryr dig och kan ge dig mer tid tillsammans.

Bli involverad

För att ta reda sätt att engagera sig mer i ditt barns utbildning, kan du prata med ditt barns lärare och administrativ personal att ta reda på vilka möjligheter som finns i din skoldistrikt. Vissa skolor välkomna förälder volontärer för att hjälpa lärare under lektionstid, kan vissa behöver hjälp övervakning under lunch skift och andra behöver hjälp att organisera insamlingar eller händelser. Om det finns en lokal PTA eller PTO på ditt barns skola, ta reda på hur man kan gå. Dessa program är avsedda att hjälpa barn att lyckas med hjälp av föräldrar, lärare, administratörer och samhällsmedlemmar arbetar tillsammans.