XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Terrängfordon spår i norra Kalifornien


Det finns en debatt bland kalifornierna den exakta gränsen mellan norra och södra Kalifornien. Enligt National Park Service, är separationen ligger precis ovanför och nedanför Oakhurst. Historiskt sett är norra Kalifornien känd för guldklimp upptäckten vid Sutter Mill som utlöste 1849 guldrushen. Idag är norra Kalifornien känd för sina rika naturtillgångar och året runt rekreation, inklusive ATVing. Flera företag och förvaltningsorgan erbjuder tillgång till ATV spår i norra Kalifornien.

Sequoia National Forest

Kern Plateau OHV Spår finns i Sequoia National Forest, som ligger i Kern Valley nära staden Kernville. Alla terräng och ATV spår är på Kern platån och förvaltas av US Forest Service. Det finns 23 off-highway vägar och stigar, dock endast två är begränsade till ATV: den Monache spår (34E38) och Sherman Pass spår (33E48). Vissa spår rymmer även andra off-road aktiviteter, såsom vandring och mountainbike. ATV spår varierar i avstånd och svårigheter från 2,4 miles till 6,8 miles och från nybörjare till expert. ATV ryttare under 18 år måste genom nationell lag, få ett säkerhetsintyg, och barn 14 och under måste åtföljas av en vuxen. Alla ATV ryttare måste också bära hjälm hela tiden när du använder en ATV.

Sequoia National Forest
Kernville Ranger Station
PO Box 6
105 Whitney Road
Kernville, CA 93238
760-376-3781
kernvalley.com/news/platohv.htm

Samoa Dunes friluftsområde

Samoa Dunes friluftsområde förvaltas av Bureau of Land Management och ligger strax söder om staden Arcata. Rekreationsområdet är en 300-acre park med ett antal fritidsaktiviteter såsom vandring, mountainbike och ATV ridning. Parkens terräng fordonsområdet är på 140 tunnland, och en mil norr om parken är ytterligare 75 tunnland kallas Eureka Dunes, även för ATV. Skyddshjälmar för ryttare och flaggor på ATV krävs i parken.

Bureau of Land Management
Arcata fältkontor
1695 Heindon Road
Arcata, CA 95521-4573
707-825-2300
blm.gov/ca/st/en/fo/arcata/samoa.html#OHV-Samoa

Chappie / Shasta Off-Highway Vehicle friluftsområde

Den Chappie / Shasta Off-Highway Vehicle friluftsområde ligger i Shasta Trinity National Forest och är 10 miles nordost om Redding. Parken är öppen för motorcyklister, ATV och andra fyrhjuliga terrängfordon. Området har 250 miles av stigar om över 52.000 tunnland geografiskt varierande terräng, från klippiga och ibland förrädiska berg till låglänta kullar. Rekreationsområdet är öppet året runt och förvaltas och drivs av både Bureau of Land Management och US Forest Service.

Bureau of Land Management
Redding fältkontor
355 Hemsted Drive
Redding, CA 96002
530-224-2100
blm.gov/ca