XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemFlorida har den näst största populationen av vilda svin - bakom Texas - vilket gör det till ett populärt resmål för hog jägare. Med en säsong som är öppen året runt, några föreskrifter och ett överflöd av jakt mark, jägare från hela landet resa till Florida för att jaga hogs. Det finns flera olika metoder för att jaga svin, inklusive användning av hog hundar.

Historia

Hog jakt har skett i Florida för generationer och hog förklarades en officiell vilt 1956 av Florida Fish and Wildlife Division. Sedan början av bosättningar av invandrare, hog befolkningen successivt ökat, vilket resulterar i fler familjer ta del i hog jakt. Familjer skulle använda olika hundraser att spåra olika viltarter, inklusive svin och hjort.

sjukdomar

Vildsvin kan vara betydande bärare av flera parasiter och infektionssjukdomar. Enligt Robert Belden från Florida spel och sötvattensfisk kommissionen har vildsvin i Florida testade positivt för 45 olika parasit och infektionssjukdomar. Av de 45 sjukdomar, 37 är parasiter, sju bakterier och en virus. Vildsvin kan också bära pseudorabies, som kan vara dödlig för hundar som utsätts för viruset.

förordningar

Florida har mycket få föreskrifter om hog jakt, inklusive användning av hundar. Det krävs inget tillstånd, är säsongen öppen året runt finns det inga väska eller storleksbegränsningar och du kan jaga på natten med en hog ljus. Florida Fish and Wildlife Conservation kommissionen rekommenderar att bära latex eller gummihandskar när du är i kontakt med en vild galt.

hundraser

De bästa hundraser för hog jakt är de som är snabba, intelligenta och aggressiva. Tre raser sticka ut bland hog jägare. American bulldog har exceptionell styrka och uthållighet när jakt hogs. Curs - särskilt den svarta munnen CUR och berg cur - kan också användas för jakt andra spel. Pit Bulls har aggressiviteten och uppträdande för att spåra upp alla svin.

överväganden

Även om det finns gott om allmänna jaktmarker finns i Florida med en Wildlife Management Area (WMA) med vildsvin i varje län, överväga att anlita en outfitter att jaga hogs med hundar. Om du har dina egna hundar och vill genomföra en gör-det-själv-jakt, titta på WMA runt sjön Okeechobee, såsom Rocky Glades, Crew och Spirit-of-the-Wild. Om du hellre vill jaga med någon annans hundar på privat egendom, flera outfitters specialiserade på jakt med hundar.