XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Att göra med barn Inomhus i Broward County, FL

Broward County, som ligger i sydöstra delen av Florida, är hem för mer än 1,7 miljoner invånare och innehåller många citerar och städer. Några av de större städerna är Fort Lauderdale, Hollywood, Pembroke Pines och Miramar. Oavsett om din familj bor i länet eller planerar att resa dit, hittar du en rad barnvänliga inomhusaktiviteter att välja mellan när Moder Natur hindrar dig från att njuta av upplevelserna.

museer

Ta din familj att besöka några av de museer i Broward County som barn på Art Museum (youngatartmuseum.org) i Davie. Denna 55.000 kvadratmeter Museet har praktisk barnaktiviteter såsom Alices Pool, dockteater, Alices konst och spel, och konst pass. Barnen kan också delta i konst klasser och konstläger på den här platsen. Du kan också besöka Museum of Discovery and Science (mods.org) i Fort Lauderdale. Gör din väg genom utställningar som EcoDiscovery Center, Go Green, Banor till raketer och kraftfull dig! Fånga en film när du är där på fem våningar hög IMAX skärm. Särskilda evenemang äger rum under hela året, liksom läger och speciella program för barn.

naturaktiviteter

Besök Butterfly World (butterflyworld.com) i Coconut Creek. Denna park är den största fjärilspark i världen och den första i sitt slag på västra halvklotet. Du ser tusentals fjärilar som de flyger omkring, och loripapegojor, kolibrier och en mängd tropiska fåglar. Inne i Insectarium, kan du se ett urval av fjärilar, nattfjärilar och ovanliga insekter från hela världen. Kolla in Bug Zoo, med kusliga spindlar, getingar och gigantiska vatten buggar. Du hittar en mängd olika inomhusaktiviteter på Secret Woods Nature Center (ingen hemsida, 2701 W. State Road 84, Dania Beach, 954-357-8885). Monarch Interpretive Center har 2.000 kvadratfötter av tolknings displayer och praktiska aktiviteter, inklusive ett fungerande bikupa, en display med ormar hemma i området och indian artefakter.

inomhus Lekplatser

Gör dina barn behöver en plats där de kan använda upp en del av sin överskottsenergi? Jump Zone Party Play Center (jumpzoneparty.com) i Sunrise har gummibåtar, klättring strukturer, rutschbanor, en hinderbana och en mängd olika spel för att hålla dina barn upptagen och glad. Eller så kan du ta dina barn till Little Javas Family Fun Center (littlejavas.com) i Weston. Denna 12.000 kvadratmeter Anläggningen har aktiviteter för hela familjen, inklusive en rep naturligtvis Adventure Zone utmaning, bounce hus, tecken besökare och även en separat barn område för de minsta familjemedlemmarna.

Arcade och nöjesparker

Äldre barn kan söka något lite mer spännande. Xtreme Indoor Carting (xtremeindoorkarting.com) är en 90.000 kvadratmeter nöjeskomplexet i Fort Lauderdale och har en inomhusgokartbana, mer än 100 arkadspel, inomhusminigolfbana och ett café. Du kan också besöka Hollywood Park Family Fun Center (hollywoodfunpark.com) i Hollywood för vissa spänning. Denna anläggning har inomhus go-kart, en Lazer Frenzy-Lazer Maze och Typhoon rörelse rida. Det finns också en spelhall med centrum pris inlösen.