XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

När du försöker ta reda på hur man kan föra hälso-och sjukvård hem, är det viktigt att du är redo att göra en lite forskning. Du måste hitta hem vårdgivare, förstå vilka typer av villkor beviljas hemsjukvård, och bestämma hur du kommer att betala för vården.

Instruktioner

1. Bestäm dina behov. Enligt MayoClinic.com, om du eller någon för vilken vårdar behov att återhämta sig från operation, eller handlar med en kronisk sjukdom, vilket vård hem är ett bra alternativ. MayoClinic.com förklarar att när du tar vård hem, det finns olika alternativ, såsom att ha vård av sjuksköterskor eller terapeuter att behandla sjukdom, eller att ha någon hjälp med städning, matlagning, eller springa ärenden. När du bestämmer dig, kan du lättare avgöra vad byrån att kontakta. Du kan sedan förklara för detta organ, vilken hjälp du söker.

2 Gör en lista över de hem vårdgivare i ditt område. Du kan hitta leverantörer genom att utföra en online-sökning, eller genom att titta igenom din lokala telefonbok. Överväga att tala med en läkare om du är i behov av rekommendationer för kvalificerade hem sjukvårdspersonal.

3 Kontakta leverantörer. Ring telefonsamtal, skicka e-post, och träffa potentiella vårdgivare för att avgöra vem och vad som fungerar bäst för dig i din särskilda omständigheter.

4 Fråga om kvalifikationer. Enligt MayoClinic.com är det en bra idé att ta reda på kvalifikationer angående hemsjukvård du funderar. Fråga om licensiering, certifiering, och recensioner. Ta reda på om din stat har specifika krav. Fråga också om den utbildning som byråer till anställda. Mayo Clinic anger också att man ska känna sig fria att be om referenser.

5 Bestäm kostnaderna. Mayo Clinic föreslår att ta reda på hur mycket de tjänster du önskar kommer att kosta, hur betalning sker, och om att föra vård hem till dig eller inte täcks av försäkringar.

6 Ställ in hemsjukvård baserat på din komfort nivå. Efter att ha undersökt flera hemsjukvård alternativ, väga för- och nackdelar, och bestämma vilken typ av hälso- och sjukvård känns rätt för dig. När du tar vård hem, är det en mycket personlig upplevelse. MayoClinic.com rekommenderar att övervaka de tjänster du har värvat, och om du känner dig osäker när som helst, låt den enskilde eller den myndighet vet så situationen kan lösas, eller så kan du söka bättre stöd.