XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hemma gym rutin fungerar mycket som du skulle designa med en tränare i ett gym. Du måste ge begränsningar i ditt hem, men med en liten tanke, kan du ha en liknande styrketräning erfarenhet hemma som du skulle ha på ditt lokala gym. Här är några saker du bör vidta för att sätta fingret på detaljerna i ditt hem gym styrketräning rutin.

Instruktioner

1 Ställ in ett mellanslag. Hitta ett rum med tillräckligt med utrymme för din vikt utbildning rörelser och hålla utrustning som behövs. Försök att hitta en plats som är temperaturreglerad. Du vill inte att frysa medan du arbetar på vintern eller överhettning på sommaren.

2 Få professionell, säker utrustning. Ett stort misstag i hemma gym rutiner är genvägar och använda luddiga utrustning. Inte bara bänkpress resväskor och curl däck strykjärn, hitta utrustning som kommer att få dig i form bekvämt och säkert.

3 Inrätta ett omväxlande träningspass. Hitta en mängd olika maskiner som fungerar olika muskler. En av nycklarna till en styrketräning program är att undvika alltför mycket fokus på en viss muskel grupp.

4 Ställ in din "set" för varje maskin. En uppsättning är mängden repetitioner du kommer att göra på varje maskin vid ett och samma tillfälle. Utbildare vill berätta för dig att ställa in dina uppsättningar i uppsättningar av tre eller fem, för att ge måttlig träning.

5 Designa dina apparater för uppbyggnad eller särskild utbildningsstrategi. Massor av utbildare berätta för dig att börja med låga antal reps och komma in längre uppsättningar för att testa din muskeluthållighet.

Tips

  • Undvika frestelsen att gå överbord. Håll dig till din utformade inställd lista; överbelastning kan skada dina muskler.